Thursday, December 30, 2010

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !


"Δουλειά δεν έχει ο διάολος.....μαμούσε τα παιδιά του" λέει μια παροιμία. Αν δεν σας αρέσει, "Όλα τά χε η μαριορή.. ο φερετζές της έλειπε".

Βγήκαν (ξανά) τα μαχαίρια με αφορμή τις δηλώσεις Νιόπλια κατα του Φρέιτας. Όπως ήταν φυσικό ο Πορτογάλος απάντησε (και γιατί να μην το κάνει? ποιος θα του απαγορέψει να ρίχνει λάδι στη φωτιά? Υπάρχει πρόεδρος μήπως????) και ξεκίνησε μία άτυπη διαμάχη για το: αν, ποιος, πόσο, γιατί και πότε φταίει ή αν θέλετε έφταιξε για την αγωνιστική πορεία της ομάδας...

Απολαύστε τον και αυτόν:

«Με έκπληξη ενημερώθηκα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα σήμερα ο πρώην προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Νιόπλιας. Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητες αναφορές στο πρόσωπό μου, κυρίως όταν αυτές είναι παντελώς ψευδείς.

Ουδέποτε είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια τοποθέτησή μου έχω καταφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, με τους οποίους είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία.

Οτιδήποτε αντίθετο λέγεται, ούτε με αγγίζει ούτε μπορεί να με αποπροσανατολίσει από την προσήλωσή μου στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού».
Δημοσίευση της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. 


by anima verd team

Friday, December 24, 2010

REAL "ANIMA VERD"


Καλησπέρα σε όλες τις "πράσινες ψυχές"....αυτός είναι ο τίτλος του blog μας και δεν είναι τυχαίο.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε την αποψή μας απο την μεριά αυτών των "ψυχών".Δεν ειδικευόμαστε σε οικονομικά, δεν ανήκουμε σε κανένα στρατόπεδο καθως η ομάδα είναι ΜΙΑ, δεν έχουμε προκαταλήψεις ή αντιπάθειες σε πρόσωπα. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛλΟΓΟΥ.
Εξάλλου αυτές οι ψυχές ότι και να γίνει δεν θα παραιτηθούν απο την ομάδα(σε καθε παιχνίδι είναι ΕΚΕΙ), δεν θα την αφήσουν χωρίς λεφτά (28.000+ διαρκείας την παρούσα σεζόν), δεν θα την αφήσουν έρμαιο κανενός όταν θα στενέψουν τα λουριά. Βάζουν κάτω τον εγωισμό για το καλο της ΟΜΑΔΑΣ.
Και τα λέω όλα αυτά βασιζόμενος σε ένα δημοσίευμα που διάβασα για πιθανή επιστροφή του ΜπαινοΒγενόπουλου και του Άσωτου Πατέρα. Μάλιστα στενοί συνεργάτες τους δήλωσαν ότι ολοι εμείς εκτιθομαστε με αυτά που γράφουμε διότι θα γυρίσουν.....

και απαντάμε:
"ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει απο την ομάδα λες και είναι το τσαντήρι του. Αυτά στα σπίτια σας και στα βαπόρια σας. ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. Είστε 5-10 άτομα στα σκαλιά της πίστας και ο ένας σπρώχνει τον άλλον για να χορέψει μπροστά. Σκεφτείτε εσείς που '''αγαπάτε''' την ομάδα τι κακό της κάνετε"

Και κάτι ακόμη:
Επειδή και ο Κ.Καραμανλής είναι άνεργος και υποστηρικτής της ομάδας ίσως θα πρέπει να προταθεί για πρόεδρος στο επομενο Δ.Σ.Επειδή ο Κωνσταντόπουλος δεν ήταν δυνατό χαρτί μην  αποκλείουμε όλους τους πρώην πολιτικούς......

ΥΓ:Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται όλοι οι μέτοχοι είναι συνένοχοι. Κατά τη διάρκεια του πολυμετοχικού σχήματος δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα στρατόπεδα δημιουργήθηκαν και πόσες πισωπλατες και μη, μαχαιριές έπεσαν. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα της κρίσης για την ομάδα....ολοι τουμπεκί. Οι Πατερας-Βγενοπουλος καλώς ή κακώς ξεσκέπασαν και την αδυναμία των υπολοίπων.

AYTEΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.

by REAL anima verd team

Thursday, December 23, 2010

ΠΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 3 - 2

Με τη ψυχη στο στόμα πήρε η ομάδα και αυτο το παιχνίδι.Λίγο έλειψε....
Τα της ανάλυσης του παιχνιδιού.....είναι περιτά.Πάμε 8 και βλέπουμε....

Δείτε τις φάσεις..  

Καλές γιορτές και καλό 6ήμερο στα παιδιά...

Monday, December 20, 2010

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...

    Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Νικόλα και κυρ Αντρέα.Τελικά έχετε δίκιο δεν μπορείτε πλέον να είστε στον Παναθηναϊκό,δεν αντέχετε,δεν έχετε τα ... άντερα για να μην πω τίποτα άλλο.Όταν ο Παναθηναϊκός ήταν μια κερδοφόρα επιχείρηση,την περυσινή χρονιά,γίνατε όλοι ξαφνικά Παναθηναϊκάρες,αλλά πως γίνεται να μην σας έχω δει πριν από τα δύο τελευταία χρόνια ούτε μία φορά στο γήπεδο πραγματικά μου κάνει εντύπωση,και ο αρχισυντάκτης του blog ξέρει πως η παρουσία μου στα γήπεδα ήταν κάτι παραπάνω από συχνή.
    Στο κάτω κάτω της γραφής ο κόσμος αυτά τα δύο χρόνια ήταν πολύ γεναιοδωρός μαζί σας,σας στήριξε,και ηθικά και υλικά γεμίζοντας το ΟΑΚΑ κάθε αγωνιστική, και αν θυμάμαι καλά όλο του μένος ήταν εναντίον των ποδοσφαιριστών και όχι εναντίον σας.Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το παραπονό σας και τις δήθεν δικαιολογίες για άσχημες καταστάσεις στον Παναθηναϊκό.ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΣ!!!Αυτή είναι η δουλειά σας και για αυτό πληρώνεστε.
   Το μόνο που έχετε πετύχει αυτή τη στιγμή είναι να έχετε κάνει το Μαρινάκη να γελάει όχι με εσάς με τον Παναθηναϊκό,γιατί πνίξανε άλλο ένα πεναλτάκι αυτή την αγωνιστική, που αυτό και αν έβγαζε μάτια και όλοι τουμπεκι βέβαια,αλλά καλά σας κάνουν,όπως σας έκανε τόσα χρόνια ο θείος Κόκκαλης και αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο.
   Για να τελείωνει το θέμα και να μην ξανασχοληθούμε μαζί σας γιατί δεν αξίζει,εσεί θα μας κάνετε να αγαπήσουμε τον Τζίγκερ στο τέλος...ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

by anima verd team

AΚΕΦΑΛΟΙ ! ! !


Οριστική η παραίτηση Πατέρα όπως προέκυψε από το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ και πλέον την Πέμπτη σε νέο συμβούλιο θα προκύψει ο νέος πρόεδρος, με... προτεινόμενο τον Αδαμάντιο Πολέμη!Οχι Παύλου και Θανάση, εκτός και ο Βγενόπουλος και......ούτε ο Τζίγκερ δεν γυρίζει!!

Η ANAKOIΝΩΣΗ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ που ολοκληρώθηκε προ ολίγου, ο Πρόεδρος, κ. Νικόλας Δ. Πατέρας υπέβαλε την παραίτησή του. Το πλήρες κείμενο της επιστολής παραίτησης είναι το ακόλουθο:

Κύριοι Σύμβουλοι,

Δύο φορές, τα τελευταία τρία χρόνια, σε πολύ κρίσιμες για το Σύλλογο στιγμές, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη για άνοιγμα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, δέχθηκα να ηγηθώ ενός σχήματος ισχυρών Παναθηναϊκών παραγόντων αναλαμβάνοντας τη θέση του Προέδρου, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα που θα κυριαρχούσε στην Ελλάδα και θα ήταν ανταγωνιστική στο ανώτερο επίπεδο στην Ευρώπη, όπως δηλαδή την οραματιζόμαστε όλοι οι φίλαθλοι του Συλλόγου.

Πετύχαμε εν μέρει μόνο τους στόχους μας με την κατάκτηση του περσινού double, την παρουσία μας επί δύο χρόνια στο γύρο τον 16 καλύτερων ομάδων στο Champions και Europa League αντίστοιχα και βάζοντας τις βάσεις για εδραίωση σ’ αυτό το επίπεδο.

Παρότι φέτος, για διαφόρους λόγους που δεν είναι της παρούσης, υπήρξε μια κάμψη και η πορεία της ομάδας επιβραδύνθηκε, πίστευα πως όλοι μαζί: κόσμος, μέτοχοι, διοίκηση, ομάδα έχουμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε γρήγορα στο δρόμο των επιτυχιών.

Προσωπικά δεν επεδίωξα ποτέ να αποκτήσω το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ και αυτό δεν αλλάζει. Σ’ αυτό ήμουν από την αρχή και παραμένω ξεκάθαρος.

Δυστυχώς, υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων τόσο σε επίπεδο σχέσεων μεταξύ των φιλάθλων και της ομάδας όσο και σε επίπεδο διερεύνησης προθέσεων μεταξύ των μετόχων που κρατάμε τις μετοχές της ΠΑΕ στα χέρια μας διαπίστωσα πως, ειδικά στο δεύτερο, έχω απομείνει μόνος να πολεμώ σε όλα τα μέτωπα και δεν υπάρχουν προοπτικές τέτοιες που να διασφαλίζουν ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί πάνω στις στέρεες βάσεις που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα της ένδοξης ιστορίας του.

Κατόπιν τούτου, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Είναι αυτονόητο ότι παραμένω μέτοχος της ΠΑΕ στο ποσοστό που μου αναλογεί, θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα υπό αυτό το πρίσμα και φυσικά να παράσχω ότι βοήθεια μου ζητηθεί από τον επόμενο Πρόεδρο.

Με εκτίμηση,

Νικόλας Πατέρας».
 
by anima verd team

Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

...κύριε Νικόλα και δεν εγκαταλείπουν το πλοίο πρώτοι όταν πάει για φουντάρισμα,κάθονται και κάνουν ότι μπορούν για να το σώσουν και αν δεν μπορούν φεύγουν τελευταίοι ( τέλος της χρονιάς ).Γι αυτό λοιπόν αν δεν μπορείς ούτε και εσύ ούτε και ο κύριος Βγενόπουλος αντε μαμηθείτε και εσείς και αφήστε μας ήσυχους.
   Αλλά από όλα αυτά η μεγαλύτερη αλήθεια κύριε Νικόλα είναι το πανό της θύρας 13 που έγραφε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 25% το εισητήριο στα 25€ και παρόλα αυτά σας στηρίζουμε ενώ εσείς καλοπληρωμένα ρεμάλια ούτε που ιδρώνετε!
   Γι αυτό στο δρόμο που κυκλοφορείτε τέτοιες εποχές να προσέχετε πολύ γιατί η αγανάκτηση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη με όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν που δεν θέλουν και πολύ για  να σας στείλουν στο νοσοκομείο.
   Αν θέλετε και τη δική μου γνώμη ξεχάστε και τη φετινή χρονιά και πάμε για του χρόνου,και αν.Είναι τόσο μεγάλο το χάλι που δεν γίνεται να διορθωθεί ούε σε έναν , ούτε σε δύο , ούτε σε πέντε μήνες ( κάτι που εκμυστηρεύτηκε και ο Έμπεν , ο γυμναστής της ομάδας , στον ίδιο τον Νικόλα όταν πρωτοήρθε στον Παναθηναϊκό.Ο κύριος Νιόπλιας και κατ' επέκταση οι Βαρδινογιάννης , Πατέρας , παταΦρέιτας και οι υπόλοιποι της συμμορίας με τις επιλογές του καταστρέψαν τον Παναθηναϊκό.Να φανταστείτε τι γινόταν στην ομάδα δείτε το παρακάτω link από τη gazzetta και θα καταλάβετε πολλά.Δεν αντέχω άλλους άσχετους στον Παναθηναϊκόοοοοοοοοοoooo!!!

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/123590-Το-απόλυτο-σκάνδαλο

by anima verd team

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΕΡΑ

 
H ανακοίνωση του Πατέρα στο site ΠΑΕ Παναθηναϊκός οπου εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει από την προεδρία.

Αναλυτικά:
«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα ενότητας του Γιάννη Βαρδινογιάννη το Σεπτέμβρη, μαζί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και επιστρέψαμε συμμετέχοντας στην αύξηση κεφαλαίου, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να λύσουμε γρήγορα πολλά προβλήματα και να ξεπεράσουμε σοβαρές δυσκολίες.
Για να έχει ωστόσο αντίκρυσμα αυτή η προσπάθεια υπάρχει μια προϋπόθεση: η ενότητα σε όλα τα επίπεδα (διοίκηση, ομάδα, φίλαθλοι) όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με πράξεις. Αυτή η ενότητα είναι τόσο ζωτικής σημασίας σήμερα, όσο καθοριστική υπήρξε την προηγούμενη διετία.
Αποκαταστάθηκε η ηρεμία μετά από μια πολύχρονη αναταραχή στη σχέση των φιλάθλων με τη διοίκηση και αποτέλεσμα όλης αυτής της κοινής προσπάθειας ενότητας της τελευταίας διετίας ήταν να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, να κερδίσει το σεβασμό όλων και να κατακτήσει το περσινό Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος και οι υπόλοιποι μέτοχοι ανέλαβαν τη δέσμευση ότι μαζί θα πορευόμασταν για το καλό του Παναθηναϊκού.
Καμιά όμως προσπάθεια δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας αν οι φίλαθλοι δεν είναι αρωγοί και δεν στηρίζουν τη διοίκηση και την ομάδα. Τις τελευταίες αγωνιστικές γίναμε μάρτυρες καταστάσεων που δεν τιμούν το Σύλλογό μας με συνέπεια η ομάδα μας να τιμωρήθεί για επεισόδια εκτός γηπέδου με αποκορύφωμα τη χθεσινή εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Θεωρώ ότι δεν έχει ούτε λογική ούτε νόημα να συνεχίσω να ασκώ καθήκοντα Προέδρου όταν δεν υπάρχει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ της διοίκησης, της ομάδας και των φιλάθλων, όταν λείπει δηλαδή η βασική προϋπόθεση της επιτυχίας.

Έχω αποδείξει έμπρακτα την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και αφιέρωσα, παραμερίζοντας προσωπικούς εγωισμούς, χρόνο και χρήμα, στην πιο δύσκολη εποχή για το Σύλλογο, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Δεν θα γίνω όμως συνένοχος, σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν τιμούν το Σύλλογό μας, αλλά και υπονομεύουν ευθέως κάθε προοπτική επιτυχίας».

by anima verd team

Saturday, December 18, 2010

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ !

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=99092&part=sports

by anima verd team

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΓΚΑ


Έμπαινε Πατερα και αλλαξε τους τα φώτα....... 

Όσα συνέβησαν στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ:

Ο Μαρινάκης αναφέρθηκε στην απόφαση αθώωσης του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Δεν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη. Τι πράγματα είναι αυτά;»
«Εσύ ως τι είσαι εδώ; Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ή της Θύρας 7; Εμείς είπαμε τίποτα που αθωώθηκες με την ιστορία με τον Κάκο», ήταν η άμεση απάντηση του Πατέρα, με τον Μπέο να παρεμβαίνει υπέρ του Μαρινάκη και να λέει στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού: «Δεν έχεις ούτε το 10% των μετοχών του Παναθηναϊκού»!

Ο Πατέρας απάντησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς! «Πέρασε έξω ρε λαμόγιο. Σήκω φύγε από εδώ. Εσύ και όλη σου η οικογένεια δεν έχετε ούτε το 10% του Ολυμπιακού Βόλου. Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι εδώ μέσα; Δεν μιλάμε με υπόδικους.


«Άντε από εδώ ρε Φιλιππίδη. Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί είσαι ρε. Μπροστινός είσαι. Πόσες μετοχές έχεις;», ήταν η απάντηση του Μπέου που έκανε έξαλλο τον Πατέρα που είπε «ευτυχώς εμένα δεν με λένε Μπέο να με κυνηγάει η αστυνομία», ωστόσο μετά τα πράγματα ηρέμησαν, με τον Μπέο να αποχωρεί!
Παραλίγο ξύλο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγόρησε την ΠΑΕ ΑΕΚ για «τραμπουκισμούς» στο ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» με τον Ολυμπιακό, επιρρίπτοντας ευθύνες στους Αδαμίδη και Κωνσταντινίδη για επίθεση στην αποστολή των ερυθρολεύκων. Ο Κωνσταντινίδης χαρακτήρισε τις κατηγορίες ως ευφάνταστα δημιουργήματα, κάτι που εξόργισε τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Τότε ο Μαρινάκης είπε στον Κωνσταντιντίδη «άμα σε πιάσω από τον σβέρκο όπως τον Φουστέρ θα καταλάβεις», ο εκπρόσωπος της «'Ενωσης» του είπε «έλα εδώ να σε δω» και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο πριν τους χωρίσουν!

Παρέμβαση «Τίγρη»!
Στο μεταξύ, με τον Αχιλλέα Μπέο βράζουν και στην ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου τσακώθηκε με τον Κωνσταντινίδη και επανέλαβε αυτά που είχε την προηγούμενη φορά (Ποια ΑΕΚ, θα παίζει μαζί μας για την όγδοη θέση)! Ολα αυτά ανάγκασαν και τον Μελισσανίδη να πάρει τηλέφωνο τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Πατέρα για να ενημερωθεί, με τους «κιτρινόμαυρους» να θεωρούν πως ο Μαρινάκης βάζει τον Μπέο να «πλακώνεται» με τους υπόλοιπους!
πηγή : gazzeta.gr 

Ο κόσμος δεν είναι χαζος. Κάπου υπάρχουν όρια και κάποιοι τα έχουν  ξεπεράσει. Ο κόσμος δεν ειναι χαζος λαμόγια...
Μαζί σας σύντομα για νεότερα.

by anima verd team

Wednesday, December 15, 2010

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ...ΑΓΥΡΙΣΤΟΙ ;



  
Ορατή είναι η επιστροφή του Αντρέας Ίβανσιτς στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που η Μάιντς δεν έχει πληρώσει το ποσό που οφείλει στο «τριφύλλι» για την αγορά του αυστριακού αριστεροπόδαρου χαφ. Τι γίνεται με Μάτος και Κλέιτον.

Το συμφωνητικό που είχαν υπογράψει Μάιντς και Παναθηναϊκός προέβλεπε την καταβολή 200.000 ευρώ ως τις 31 Δεκεμβρίου από την πλευρά της γερμανικής ομάδας, έτσι ώστε να γίνει οριστικά δικός της παίκτης ο Αντρέας Ίβανσιτς, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα και έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο «Μότσαρτ» να επιστρέψει στην Ελλάδα και τους «πράσινους». Αν οι Γερμανοί δεν πληρώσουν τα χρήματα, τότε ο Ίβανσιτς θα μείνει εκεί μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί και πάλι στον Παναθηναϊκό.

Φέτος ο Αντρέας Ίβανσιτς έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Μάιντς κάτι που τον έχει κάνει να σκέφτεται την καριέρα του μακριά από το γερμανικό σύλλογο. Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί θα έπρεπε να έχουν καταβάλει τα χρήματα, ειδικά μετά την εξαιρετική πρώτη σεζόν του Ίβανσιτς στην Bundesliga, για να τελειώσει το θέμα. Από τη στιγμή ωστόσο που η Μάιντς ως και την παρούσα φάση δεν κάνει κίνηση για να πληρώσει και να «κλείσει» την υπόθεση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την επανεμφάνιση του «Ιβ» με την πράσινη φανέλα.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν δύο ακόμα περιπτώσεις παικτών που έχουν δοθεί δανεικοί και είναι πιθανό να πάρουν ευκαιρία. Ο λόγος για τους Μαρσέλο Μάτος και Σίλβα Κλέιτον που είναι πολύ πιθανό να πάρουν εκ νέου μια ευκαιρία. Ο Μάτος έχει τραυματιστεί και στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα επιστρέψει για να δουν αν μπορούν να τον υπολογίζουν ως αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σϊλβα το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι και δύσκολα θα ανανεωθεί.

Όσο για τον Κλέιτον, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να επιστρέψει ακόμα και τον Ιανουάριο, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Αν και ο Βραζιλιάνος έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι δε χρειάζονται παίκτη στη θέση του και ο άλλοτε μέσος της Λάρισας θα πρέπει να κάνει υπομονή ως το καλοκαίρι.

πηγή: SPORTACTION


by anima verd team

Monday, December 13, 2010

ΦΕΡΤΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

Θέλοντας να σχολιάσω και γω λίγο το χθεσινό φιάσκο στην Τρίπολη, γιατί για φιάσκο πρόκειται, θα  πω τα εξής.

Πρώτον: αυτό που είδαμε χθές δεν ήταν Παναθηναικός. Ήταν η ταινία "space jam" σε διασκευή. Γιατί δεν μπορεί να βλέπω βίντεο την περσινή ομάδα σε σύγκριση με την φετινή (ειναι οι ίδιοι παίχτες αυτοί που πήραν και  double)  και να μοιάζουν το λιγότερο με σωσίες. Άρα δεν υπάρχει, ούτε και υπήρξε από το καλοκαίρι προγραμματισμός, για να μη μιλήσω για φυσική κατάσταση που έχουμε αλλάξει και 2-3 γυμναστές και προπονητές.

Δεύτερον: O Βλάχος τοποθέτησε τον Ντεγκρά λίμπερο, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο ο Σισσέ με έναν αντίπαλο ΠΑΝΤΑ καρφωμένο στην πλάτη του και δύο μπροστά να κάνει οτιδήποτε καλο. Συμπέρασμα: Αν δεν το βάλει ο Σισσέ, μόνο ο Θεός μπορεί....

Τρίτον: Φωνάζαμε και κράζαμε για την άμυνα, και καλά κάναμε....και είδαμε μία ομάδα με MVP της τον Μπουμσόνγκ και τον Καντέ...............και 5 ΤΕΛΙΚΕΣ.

Τέταρτον. Ο Μαρίνος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ!

Μιλάμε για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια καρμπόν... Είναι ώρα πιστεύω να ξυπνήσουμε λίγο και να παίξουμε μπάλα. Μεταγραφές θα γίνουν αλλά το θέμα είναι ότι έχουμε μια άρρωστη ομάδα, γιατί ανίκανοι και άμπαλοι δεν είναι. Αυτοί πήραν ντάμπλ....

by anima verd team

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΕ.ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ GILBERTO ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΠΛΑΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ , ENAΣ ΑΜΠΑΛΟΣ SIMAO ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ , ΕΝΑΣ ΤΖΟΡΒΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ , Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΟΝΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ , ΕΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ , ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΑΔΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.ΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ!ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ , ΜΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΕΝΑ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΥΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΑΝΕΛΛΑ.ΟΥΣΤ!!!
by anima verd team

Saturday, December 11, 2010

ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ..

ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ GOVOU ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΙΩΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ , ΤΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ , ΤΟΥ ΒΕΡΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ "ΜΑΘΗΤΕΣ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ "ΜΑΘΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ "ΜΑΘΗΤΗΣ" ΟΛΩΝ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο GOVOU ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ,ΝΤΡΟΠΗ! ΑΝΤΕ , ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...


by anima verd team

ΝΕΧΤ ΜΙSSION: ΤΡΙΠΟΛΗ


Χωρίς τους Γκοβού, Γκαρσία και Πλεσί θα ανηφορίσει για την Τρίπολη η αποστολή των πρασίνων. Ο Πορτογάλος δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Γκοβού ότι με τέτοια απόδοση ούτε πάγκο δεν θα καθίσει. Εκτός για το ματς έμειναν επίσης οι:  Μαυρίας, Φερνάντεζ, Πλεσί, Ιωαννίδης, Δημούτσος, Γκαρσία και Γκοβού.

Ετοιμοπόλεμοι αντίθετα είναι οι Νίνης, Λέτο, Καραγκούνης με τους δύο πρώτους να βλέπουν πιθανότατα εντεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει όπως όλα δείχνουν ο Καρνέζης, στην άμυνα Μπουμσόνγκ, Καντέ , Σεϊταρίδης και Σπυρόπουλος.
Στο κέντρο πιθανότατα να μην αγωνιστεί αυτή τη φορά ο Μαρίνος με τους επικρατέστερους να είναι οι Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης και μοναδικός προωθημένος ο Σισέ. 

* Διάφορα ελληνικά sites γράφουν για δυσφορία από πλευράς Τζόρβα και ότι πιθανότατα θα κοιτάξει για ομάδες του εξωτερικού. Αν είναι δυνατόν να βγει παίχτης ΜΙΑ ΦΟΡΑ πάγκο και να θέλει να φύγει.Ο Τζόρβας είναι βάζελος από μικρό παιδί, είναι καλό παιδί και πολύ καλός στη δουλειά του. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα όταν είσαι εντεκαδίτης δεν δουλεύεις τόσο σκληρά με τα αποτελέσματα αργά ή γρήγορα να φαίνονται.Έχω την πεποίθηση ότι ο ανταγωνισμός θα του κάνει καλό και θα επιστρέψει πολύ καλύτερος....

by anima verd team

Wednesday, December 8, 2010

AΘΩΑ Η ΜΕTROSPORT, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ο ΜΑΖΑΡΑΚΟΣ


Δικαιώθηκε η εφημερίδα metrosport στη διαμάχη της με τον τότε διαιτητή Η. Μαζαράκο. Η γνωστή σε όλους υπόθεση, έκανε 2.5 περίπου χρόνια να διαλευκανθεί από τα αρμόδια δικαστήρια καθώς εκκρεμούσε η μήνυση που είχε υποβάλει ο πρώην διαιτητής στην εφημερίδα για φωτομοντάζ, συκοφαντική δυσφήμηση κλπ κλπ με αφορμή την τότε δημοσίευση  της φωτογραφίας  με τον Μαζαράκο στα κόκκινα  . Ο ίδιος παραδέχτηκε χθες εν όποιων του δικαστηρίου οτι όχι μόνο ήταν όντως ο ίδιος στην φωτογραφία με τα ερυθρόλευκα αλλά και ότι το πέναλτι που σφύριξε υπέρ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη στο Καραΐσκάκη ήταν μουσαντένιο. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν ήταν πέναλτι, έκανα λάθος» και ο δικαστής του απάντησε: «Εφόσον είσαι φίλος του ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».

Από εκεί και πέρα η κωλοτούμπα πάει σύννεφο. Ο δικηγόρος του Ηλία Μαζαράκου με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως ο πελάτης του δεν παραδέχτηκε πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που είχε καταλογίσει υπέρ του Ολυμπιακού. 

Στην τελική δεν μάθαμε κάτι που δεν ξέραμε. Το πώς έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο ολυμπιακός του Κόκκαλη το ξέρουν και οι πέτρες... Πάμε για άλλα.... 
by anima verd team

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ (ΞΑΝΑ) Ο ΔΟΜΑΖΟΣ


Ντροπή αισθάνεται ο Μίμης Δομάζος για τα όσα είδε να συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό στην φετινή παρουσία του στην Ευρώπη.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το ματς με τη Κοπεγχάγη: «Όλα είχαν τελειώσει πριν το παιχνίδι, δεν περιμέναμε τον χθεσινό αγώνα για να μάθουμε. Ωστόσο περιμέναμε να παίξουν για τη φανέλα, αλλά δεν το έκαναν. Δεν σέβονται το όνομα της ομάδας και δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό».

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός: «Αυτοί οι παίκτες που έχουν έρθει δεν ξέρω τι έχουν μέσα τους, τι αισθάνονται, οι περισσότεροι είναι ξένοι, έχουν μεγάλα συμβόλαια και δεν σέβονται ούτε τα λεφτά που παίρνουν. Δεν μπορεί να πάει μπροστά με αυτούς η ομάδα».

Για τους διοικούντες το “τριφύλλι”: «Αυτοί που διοικούν δεν ξέρουν τι κάνουν, είναι πάρα πολλά τα 100 εκατομμύρια που έχουν ξοδέψει για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Τόσα λεφτά είναι για να πας καλά στην Ευρώπη, να διατηρήσεις αυτό το όνομα που έχεις. Αυτό το όνομα φέτος πάει να σβήσει».

Για το ειδικό βάρος της φανέλας: «Όταν δημιουργείται μια ομάδα πρέπει να καταλάβουν οι ξένοι τη φανέλα που φοράνε, -οι Έλληνες το ξέρουν- πρέπει να καταλάβουν σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχουν έρθει και πόσο ιστορική φανέλα έχει, που την έχουν τιμήσει μεγάλοι παίκτες, οι οποίοι έχουν αφήσει παρακαταθήκη ένα μεγάλο όνομα, παίρνοντας μάλιστα ψίχουλα, δεν είχαν φαΐ να φάνε, ενώ σήμερα θα ζουν και τα εγγόνια και τα τρισέγγονά τους».

Για το ποιος φταίει: «Όλα παίζουν ρόλο, όταν κάνεις σχεδιασμό φταίνε όλοι, ο πρόεδρος, το συμβούλιο, ο διευθυντής, όλοι. Έχει στραβώσει η υπόθεση από τότε που δόθηκαν πολλά λεφτά πριν δύο χρόνια, όχι από φέτος. Αυτό δεν φάνηκε επειδή πέρσι πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν βγήκαν στην επιφάνεια. Βγήκαν τώρα επειδή έχασε την Ευρώπη, ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο σχεδιασμός πριν δύο χρόνια ήταν λάθος και αυτό φαίνεται τώρα».

Για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια: «Δεν είμαι στην ομάδα, διαβάζω ότι όλα πάνε καλά, τα λένε για να μην χάσουν το μεροκαματάκι τους και τα λεφτά που παίρνουν».
Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Να μπουν οι παίκτες, αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε το ρόστερ τώρα και να κάνουν αυτό που πρέπει, με αυτούς που το σχεδίασαν. Φεύγει ο Αντωνίου, φεύγει ο Φρέιτας, τί κάνουν αυτοί, είναι στην ομάδα επειδή είναι φίλοι του προέδρου; Εμείς δεν είμαστε φίλοι του προέδρου και είμαστε απ’ έξω».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Τι να πω; Ντρέπομαι με αυτά που βλέπω. Δηλαδή αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα είμαστε εντάξει, επειδή πήραμε ένα πρωταθληματάκι. Αυτό το παίρνει μόνο με τη φανέλα του ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο με δύο ομάδες όπως στο μπάσκετ. Αυτό είναι ντροπή».

Για τον Φερέιρα: «Δεν μπορεί να τους μάθει μπάλα. Είναι στην ομάδα και δεν τους παίκτες; Είδε το Δημούτσο και δεν είδε τον Σιμάο που τρέχει συνέχεια και δεν τον βάζει μέσα». 


* Το ακούσαμε και αυτό. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Δανίας ο Νταμ Εντόϊ έχει κάνει καλή εντύπωση στους ιθύνοντες της Ρούμπιν Καζάν. Τόσο καλή που η Ρώσσικη ομάδα φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ, όση και η ρήτρα του, για την απόκτησή του τον Γενάρη. Έναν παίχτη που δώσαμε σχεδόν δώρο στον Οφη και αυτος με τη σειρά του πούλησε έναντι 1 εκατ. ευρω στην ομάδα της Δανίας

by anima verd team

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..............ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ



 Τραγική βραδιά για όλους μας η αποψινή, όχι τόσο για τον αποκλεισμό που ήταν αναμενόμενος αλλά για την κάκιστη εικόνα σε έναν αγώνα που δεν εχεις να χάσεις τίποτα και φιλοδώρημα μια τριάρα απο τον Εντόι και τον Άντονσον.  Το κέντρο είχε πιάσει σταλακτίτες, η άμυνα ήταν σαν μικτή κόσμου με Κινέζους, Αμερικάνους και αφρικανους να παίζουν για πρώτη φορά μαζί με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρώτο γκόλ του Βίνγκαρντ που σε τουλάχιστον 3 φάσεις πρίν απο αυτή του γκολ είναι αμαρκάριστος στα όρια της περιοχής. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πάτος ώς αναφορά την απόδοση της ομάδας με έναν προπονητή που και με το δίκιο του, ακόμα ψάχνεται στο γήπεδο. Μόνη παρηγοριά οι Νίνης και Λέτο που μπαίνουν σε ρυθμούς σιγά σιγά.

Το λέμε, το ξαναλέμε και θα το ξαναπούμε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκουραστεί και Τζόρβας στον πάγκο. Έχει καταντήσει γραφικό το άκουσμα του εκφωνητή ''λάθος του Τζόρβα''....


by anima verd team

Monday, December 6, 2010

ΤΥΧΑΙΟ?...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Αυτή τη στιγμή είναι ο παλαιότερος διαιτητής της Super League.Όπως και εχθές, όποτε καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ολυμπιακό το κάνει και με το παραπάνω.Σε μία δύσκολη έδρα όπου ,όμως, επίσης δεν θα τράβαγε και τόσο την προσοχή σε μία ενδεχόμενη νίκη του ολυμπιακού.Έτσι λοιπόν και έγινε,έπνιξε το πεναλτάκι που έγινε εις βάρος αξιόμαχης Καβάλας, παρά τις περίεργες απουσίες.Ο Χένρι Κάσπερτσακ δεν υπολόγιζε στους Καρντόσο και Ονουάτσι, για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, καθώς αποβλήθηκαν στον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τιμωρημένος, επίσης, είναι και ο Τζαμάλ Αμπντούν, ο οποίος συμπλήρωσε το όριο των τεσσάρων κίτρινων καρτών.Τυχαίο ? ... δεν νομίζω.Όλα αυτά λοιπόν συνθέτουν ένα σκηνικό βρώμας και κατάντιας του ελληνικού ποδοσφαίρου.Α και κάτι άλλο.Ας δούμε την προϊστορία του Καλόπουλου σφυρόντας τον ολυμπιλαγό σε ένα ματς το χρόνο εκτός από πέρυσι που τον σφύριξε δύο και χρειάστηκε η βοήθειά του και δεύτερη φορά αλλά ήταν πολύ καυλωμένος ο Σκόκο και δεν μπόρεσε να τον σταματήσει ούτε αυτός.
Η ιστορία έχει ως εξής:
2003-04
(17η) Ακράτητος- Ολυμπιακός 0-5
2004-05
(12η) Αιγάλεω- Ολυμπιακός 2-2
2005-06
(16η) Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 3-2
2006-07(15η) Ολυμπιακός- Ιωνικός 3-0
2007-08(16η) Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 1-1
2008-09
(20η) ΑΕΚ- Ολυμπιακός 0-1
2009-2010
(6η) Λεβαδειακός- Ολυμπιακός 0-3
(16η) Ολυμπιακός- ΑΕΚ 1-2



by anima verd team

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ


Με το κεφάλι ψηλά πέταξε το πρωί ο Παναθηναικός για τη Δανία με μοναδικό στόχο τη νίκη για το γόητρο την τιμή και την ιστορία του.Στην Αθήνα έμειναν οι Γκοβού, Σεϊταρίδης και Κατσουράνης αντίθετα Λέτο και Κάρα πέταξαν με την υπόλοιπη αποστολή για την Κοπεγχάγη.
Το μόνο που τρομάζει το team του τριφυλλιού είναι το τσουχτερό κρύο και το πολύ χιόνι που έχει σκεπάσει την πρωτεύουσα της Δανίας. Ευτυχώς στο γήπεδο υπάρχει οροφή και πιθανότατα θα είναι κλειστή και αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς ενόψει του πρωταθλήματος καθώς, κακά τα ψέματα είναι δύσκολο το παιχνίδι στο χιόνι.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.

Δείτε βίντεο με τις εκτός έδρας νίκες της ομάδας στην Ευρώπη.

by anima verd team

Sunday, December 5, 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΑΑΡΣ-ΡΑΚΙΤΙΤΣ


Θετικός εμφανίστηκε ο Ράκιτιτς στην προοπτική να έρθει στον Παναθηναϊκό σε δηλώσεις που έκανε. Ο παίχτης είναι σίγουρο πως θα αφήσει την Μπουντνεσλίγκα καθώς η Σάλκε ψάχνει τον επόμενο σταθμό του.

Ο Στιν Σχάαρς από την άλλη μεριά μετά την αναμέτρηση της Αλκμάαρ επιβεβαίωσε το  ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είπε πως θα είναι μια καλή περιπέτεια στην καριέρα του. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Έρνες Στιούαρτ.δήλωσε ότι: "κάθε παίκτης έχει την τιμή του. Ακόμη και όταν έρχεται μια ομάδα που σε ικανοποιεί πρέπει να το σκεφτείς καλά."

*Στα χέρια του Φερέιρα οι Λέτο-Καραγκούνης ως αναφορά το ματς με την Κοπεγχάγη.


by anima verd team

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

http://www.sportaction.gr/newspapers.php?category_id=57

by anima verd team

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ


Ο Παναθηναϊκός πέρασε ασταμάτητος και απο το Ιβανώφειο, επικρατώντας του Ηρακλή με 44-87 για την 7η αγωνιστική της Α1. Μόλις 3 πόντους σημείωσαν οι γηπεδούχοι στη δεύτερη περίοδο στη μεγαλύτερη «πράσινη» νίκη επί του Ηρακλή με τον Ρομέιν Σάτο να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 20 πόντους,

Ρούσο: «Απέναντι στους καλύτερους της Ευρώπης»  

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 23-47, 37-66, 44-87
Ηρακλής (Ρούσο): Έβερετ 10 (1), Μπόιλντιν 9, Δεμερτζής 6 (5λ.), Παπανικολόπουλος, Αγγελακόπουλος 3, Πέτροβιτς 4 (5ρ.), Κοπρίβιτσα, Δέσπος 4, Εϊτουταβίτσιους, Λαμπρόπουλος 8 (10ρ.)
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 10 (2τρίπ., 5ρ., 3ασ.), Περπέρογλου 9 (1τρίπ., 4λ.), Μπατίστ 5 (1τρίπ., 8ρ.), Φώτσης 1, Σάτο 20 (7/9δίπ., 1/2τρίπ., 3/3β.), Τσαρτσαρής 5 (6ρ.), Διαμαντίδης 9 (1τρίπ., 4ασ.), Βουγιούκας 10 (5ρ.), Καλάθης 13 (3/4τρίπ., 4ρ., 7ασ., 3κλ., 5λ.), Καραμαλέγκος, Καϊμακόγλου 2, Ζούμπος 3 (1)

Συνολική στατιστική:
Ηρακλής: 14/39δίπ., 1/15τρίπ., 13/30β., 21-10ρ., 6ασ., 9κλ., 1κοψ., 16λ.
Παναθηναϊκός: 18/36δίπ., 10/18τρίπ., 21/24β., 38-6ρ., 20ασ., 7κλ., 4κοψ., 17λ.

Δείτε τις δηλώσεις:

ΦΕΡΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
by anima verd team

Saturday, December 4, 2010

ΜΑΤΩΣΕ...


Το παιχνίδι που λόγω δακρυγόνων ξεκίνησε με καθυστέρηση, δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο για μας με μόλις δυο τελικές έναντι εφτά των Σερρών. Στη μία απο τις δύο σκόραρε για πρώτη φορά ο Μπουμσόνγκ με την πράσινη φανέλα και η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκόρ.Από εκεί και μετά το χάος. Ο Πλεσί έπαιζε σε άλλο παιχνίδι. Οι Γκοβού- Νίνης προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κρατήσουμε μπάλα στο κέντρο.
Στη συνέχεια ήρθε το γκόλ του μόνιμου πια σκόρερ μας μετά από ασίστ του Λάζαρου. Ο πανσεραϊκός είχε κάποιες ευκαιρίες αργότερα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο.


Ο φερέιρα βγάζει σιγά σιγά συμπεράσματα για τους παίχτες και τα πράγματα ενόψει και της διακοπής των εορτών, θα πάνε πολύ καλύτερα. εφόσον μάθει καλύτερα το υλικό της ομάδας.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Ζιλμπέρτο, Πλεσί (46' Σιμάο), Χριστοδουλόπουλος (81' Μαυρίας), Νίνης, Γκοβού (58' Μαρίνος), Σισέ

Στον πάγκο έμειναν οι: Φερνάντες, Σαριέγκι, Βύντρα, Πετρόπουλος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (80' Ασλανίδης), Νταλέ, Μαβένε, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Άλβαρεζ (73' λ.τ. Γαλανόπουλος), Αμπουμπακάρι

Στον πάγκο έμειναν οι: Νόβοτα, Βοσκόπουλος, Τάντιτς, Ασλανίδης, Ανάκογλου, Βλασόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
 
by anima verd team

ΔΕΙΤΕ LIVE TON ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=97302&part=sports

Δεν σας υπόσχομαι ότι θα καταφέρετε.Προτιμήστε το πρόγραμμα χρήσης media player που έχει τέρμα αριστερά αλλιώς τσεκάρετε τα προγράμματα others

by anima verd team

ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΡΙΜΠΟ;

Σε σκάνδαλο, στις τάξεις του Champions leauue αυτη τη φορά, έχει μπλέξει η πειραιώτικη ομάδα καθώς ο Ριβάλντο σε δηλώσεις του είπε χωρίς μισόλογα ότι έκανε τον μεσολαβητή του ολυμπιακού σχετικά με χρηματισμό της Λα Κορούνια την περίοδο 2004-2005 προκειμένου να νικήσει τη Μονακό στο μεταξύ τους παιχνίδι και να περάσουν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
<<Αφού είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή από εκεί και του είπα ότι η ομάδα μου (Ολυμπιακός) θα τους πρόσφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν. Τελικά όμως δεν συνέβη. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ>>. (κούνια που σε κούναγε)

Η είδηση έχει ήδη κάνει τον γύρω του κόσμου και είναι πρώτο θέμα ακόμα και στον τύπο του Βιετνάμ!!!
Οι ιθύνοντες της ΟΥΕΦΑ εξετάζουν το θέμα και αναμένεται βαριά καμπάνα καθώς σε τέτοια περιστατικά είναι αμείλικτη....... και οι Έλληνες δημοσιογράφοι τρέχουν να μαζέψουν να ασυμμάζευτα

Και εις άλλα με υγεία......


by anima verd team

ΠΑΟ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ +3


Εκπλήξεις επιφυλάσσει η αποστολή της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι με τις Σέρρες καθώς ο Φερέιρα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον  Κ. Κατσουράνη προκειμένου ξεκουραστεί από τα πολλά και συνεχή παιχνίδια, τους Καραγκούνη-Λέτο που τελούν υπό τιμωρία μετά το μεταξύ τους επεισόδιο, καθώς και τους Δημούτσο και Λούις Γκαρσία με τον τελευταίο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών.
Στην αποστολή θα είναι ο Γιούρκας Σειταρίδης που παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή του στην ομάδα καθώς οι Σ.Γκοβού, Σ.Νίνης και Σ.Μαρίνος.
Στόχος πάντα η νίκη ώστε  να παραμείνουμε πρώτοι
και περιμένουμε νέα από την Καβάλα....

by anima verd team

Friday, December 3, 2010

KOITAZΟΥΝ ΣΧΑΑΡΣ

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, οι ιθύνοντες του τριφυλλιού βρέθηκαν την Τετάρτη στην Ολλανδία και είχαν επαφή στο αεροδρόμιο με τον μάνατζερ του Σχάαρς, Ρομπ Γιάνσεν.  Το ραντεβού επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Σχάαρς. Το κόστος για την μεταγραφή του διεθνούς Ολλανδού ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ  και ο αρχηγός της Αλκμάαρ έχει συμβόλαιο με τον ολλανδικό σύλλογο μέχρι το 2012.
Σε δηλώσεις του ο Σχάαρς υπογραμμίζει για τον ίδιο αλλά και το μέλλον του πως δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει ομάδα ακόμα και τον Ιανουάριο.


Δείτε σχετικό βίντεο.....



by anima verd team

Ελάτε να πολεμήσουμε μαζί! Αναλυτικά τα όσα γράφει στο blog του στο gazzetta.gr o Dgibril:


Ο Τζιμπρίλ Σισέ, μέσω του blog του στο gazzeta.gr, κάλεσε όλο τον κόσμο στο οάκα και έστειλε μύνημα παραμονής του...



Γεια σας και πάλι,
Ξέρω ότι σας έλειψε η αίσθηση της κορυφής που απολαμβάναμε όλη την περσινή σεζόν. Είμαστε λοιπόν και πάλι εδώ και πιστέψτε με, δεν θέλουμε να φύγουμε με τίποτα από αυτή τη θέση. Μετά τα πολύ άσχημα αποτελέσματα που είχαμε στο Champions League, οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά για να δούμε πώς θα επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά πιο δυνατοί στη διοργάνωση.
Ο δρόμος για τον τίτλο όμως είναι μεγάλος και το πρωτάθλημα θα κρίνεται κάθε εβδομάδα. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να έχουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας. Θα υπάρχει βελτίωση στην απόδοση της ομάδας και σταδιακά θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι. Αυτές τις μέρες μαθαίνουμε τον νέο προπονητή κι εκείνος εμάς και είμαι βέβαιος ότι σύντομα στο γήπεδο θα δείτε αυτό που όλοι περιμένετε. Πολύ καλό ποδόσφαιρο και νίκες.
Εκείνο που θα ήθελα είναι να δω, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, το γήπεδο όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τον κόσμο να είναι συνεχώς στο πλάι μας και να μας ενισχύει. Εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου νιώθουμε χιλιάδες ανθρώπους να μας σπρώχνουν όταν σας βλέπω στο γήπεδο να φωνάζετε για τον Παναθηναϊκό μας. Ελάτε λοιπόν το Σάββατο να κρατήσουμε μαζί την ομάδα στη θέση που αξίζει να βρίσκεται. Είναι η ευκαιρία μας να μείνουμε πρώτοι ως το τέλος.
ΥΓ.: Πολλοί φίλοι μού μεταφέρουν όσα κατά καιρούς γράφονται στις εφημερίδες ανά τον κόσμο για μένα και ειλικρινά δεν μπορώ κάθε φορά να μπαίνω στη διαδικασία της απάντησης. Σέβομαι τα ΜΜΕ και τη δουλειά τους, αλλά τώρα έχουμε κι εμείς μια δουλειά. Να πολεμήσουμε για τον τίτλο. Και το ξέρετε ότι θα το κάνουμε ΜΑΖΙ.



by anima verd team

Thursday, December 2, 2010

ΚΛΙΝΑΤΕΕ... ΕΠΙ ΔΕΞΙΑ!

Φανέλα βασικού στους Σίντνεϊ Γκοβού, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Σωτήρη Νίνη αναμένεται να δώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μη έχοντας μείνει ικανοποιημένος από τις λύσεις του στα πλάγια χαφ σκέφτεται να ξεκινήσει τον Γκοβού στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης με τον Γάλλο να είναι έτοιμος για απαντήσεις.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός την προηγούμενη εβδομάδα πήρε συγχωροχάρτι από την διοίκηση του «τριφυλλιού» σχετικά με τα παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει και δείχνει διψασμένος να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να δείξει τι αξίζει. Εκτός όμως από τον Γάλλο στην ενδεκάδα των Πρωταθλητών κόντρα στα «λιοντάρια» αναμένεται να βρεθεί και ο Σωτήρης Νίνης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μετά από διάστημα δύο μηνών απουσίας ετοιμάζεται για την επανεμφάνιση του παίρνοντας την θέση του επιτελικού μέσου πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο 64χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» αναμένεται να δώσει την ευκαιρία και στον Γιούρκα Σεϊταρίδη αφού πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του ενώ παράλληλα διαπιστώνει πως ο Λουκάς Βύντρα είναι αρκετά κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας με την αμυντική τετράδα να αποτελείται, πλην του Σεϊταρίδη, από τους Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλο. Στην μεσαία γραμμή ο Ζιλμπέρτο θα έχει παρτενέρ τον Κατσουράνη (παρότι ο Φερέιρα δοκίμασε στην προπόνηση τον Πλεσί) με τον Γκοβού να είναι στα δεξιά, τον Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά και τον Νίνη πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Όσον αναφορά τις απουσίες εκτός θα είναι οι «νευρικοί», Καραγκούνης και Λέτο, ενώ τιμωρημένος λόγω καρτών είναι ο Λουίς Γκαρσία.



by anima verd team

ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ





 Αγγλικές, ισπανικές, ιταλικές, αφρικανικές. Απ 'όλα έχει ο μπαξές. Ο Σισσέ, ο Ζιλμπέρτο, ο Νίνης, ο Λέτο τώρα και ο Σπυρόπουλος βολιδοσκοπούνται από διάφορους συλλόγους τις τελευταίες εβδομάδες και καλά κάνουν. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να ξεκληρίσουμε τη μισή ομάδα επειδή πολύ απλά είναι καλοί παίχτες. Σήμερα σφάζονται στην Serie A για τον Σπυρόπουλο. Αύριο????


Τουλάχιστον ρε παιδιά  αφήστε μας τα τσικό να κατεβάζουμε 11άδα....

by anima verd team

Wednesday, December 1, 2010

ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο άλλος παίχτης για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ, είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μάλιστα δημοσιεύματα θέλουν τον Ρόι Χότζον να θέλει… πακέτο τον έμπειρο αμυντικό χαφ με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Ζιλμπέρτο ωστόσο θα μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει κάνει ακόμα κίνηση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.


by anima verd team

ΤΡΑΙΝΟ


Ο Παναθηναϊκός πέρασε απο τη ρωσική πρωτεύουσα με 68-72 και προχωράει με την πρωτιά. Με μπροστάρη τον Μητσάρα καθάρισε την πελάτισσα και πιθανότατα δεν θα την ξανασυναντήσει καθώς η ΤΣΣΚΑ έχει μόλις μία νικη σε 6 αγώνες.




ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Σακούλιν): Μπίκοφ 6, Σμόντις 11 (1/4τρίπ.), Σισκάουσκας 10 (2/6τρίπ., 5ρ.), Χόλντεν 6 (2/4τρίπ., 6ασ.), Βοροντσέβιτς 11 (1/3τρίπ., 5ρ.), Λάνγκτον 7 (1/4τρίπ.), Σοκόλοφ 17 (8/10δίπ., 8ρ.), Γκόρντον
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 9 (1), Περπέρογλου 12 (3/5τρίπ.), Μπατίστ 8 (3/8δίπ., 6ρ.), Φώτσης 7 (1/3τρίπ.), Σάτο 5 (4ρ.), Νίκολας 4, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 17 (2/4δίπ., 4/7τρίπ., 1/2β., 4ρ., 4ασ., 5λ.), Βουγιούκας 4, Καλάθης 4, Καϊμακόγλου

Συνολική στατιστική:
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 19/33δίπ., 7/23τρίπ., 9/18β., 22-8ρ., 11ασ., 8κλ., 3κοψ., 12λ.
Παναθηναϊκός: 16/29δίπ., 10/20τρίπ., 10/16β., 22-5ρ., 11ασ., 6κλ., 1κοψ., 14λ.

by anima verd team

ΔΥΟ ΜΕΣΑ, ΕΝΑΣ ΕΞΩ


Απών ήταν απο την σημερινή προπόνηση ο Τζιμπρίλ Σισε λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ερχόμενο ματς με τις Σέρρες. O Σ.Μαρίνος επίσης έκανε ατομικό πρόγραμμα καθώς έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.
Τα καλά νέα είναι ότι (επιτέλους) ο Σ.Νίνης και ο Λέτο θα είναι στην διάθεση του προπονητή και αυτός θα κρίνει αν θα τους χρησιμοποιήσει.
Επίσης ο Λουίς Γκαρσία έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Ας ελπίσουμε να κλείσει πλέον το "νοσοκομείο" γιατί πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

http://www.youtube.com/watch?v=1mjv6kdpjJk

Επισκεφτείτε το link
έχει πολύ ενδιαφέρον και θα κλείσετε τα στόματα πολλών που η ιστορία τους είναι πνιγμένη στη βρωμιά και στη σφαλιάρα.Να είστε πάντα υπερήφανοι που είστε Παναθηναϊκοί!

by anima verd team

ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΑ...


Δυσάρεστες σκηνές σήμερα στην παιανία καθώς Λέτο και Καραγκούνης πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα κατά την προπόνηση. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες του στυλ που, πότε, γιατι, κλπ. Όπως ξέρουμε εδώ και κάμποσα χρόνια αυτές οι σκηνές μπορούν να αποφευκτούν με τον λόγο, αλλά πάνω στην ένταση μπορεί να ξεσπάσει κάποιος  σε λάθος άνθρωπο. Ελπίζουμε το συμβάν να ήταν απλά αποτέλεσμα ανταγωνισμού.
 Οι δύο παίχτες θα κληθούν στην διοίκηση για απολογία και έως τότε θα προπονούνται ατομικά. 
 
by anima verd team

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...