Sunday, March 13, 2011

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

Σισέ στον Πετρόπουλο και....γκολ!
Ο Γάλλος άσσος απέδειξε ότι εκτός απο την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, έχει και στο "κέρασμα" βουλώνοντας πολλά στόματα.

1-3 ο Παναθηναικός τον Ηρακλή που κρατάει το αήττητο για φέτος στην συμπρωτεύουσα μαζεύοντας 18 βαθμούς απο τις ομάδες της Θεσ/νίκης.
Ο Φερέιρα τόλμησε και έριξε στο χόρτο τον Πετρόπουλο δίπλα στον Σισσέ και δικαιώθηκε. Μπορεί ο Σισσέ να παίζει καλύτερα έχοντας την μπάλα μπροστά, αλλά χθες απέδειξε σε πολλούς ότι μπορεί και εκτός περιοχής και με πλάτη και στα άκρα να πρωταγωνιστεί στον αγώνα.
Ο Πετρόπουλος όπως αποδεικνύεται (αν και το ξέραμε) είναι ένα φορ περιοχής με ευχέρια στο σκοράρισμα, ειδικά με το κεφάλι και ο μεγάλος αδικημένος καθώς με το 4-5-1 ή 4-3-3 ήταν στη σκιά του Σισέ.
Πολλοί καλοί οι Ζιλμπέρτο αλλά και ο Σαριέγκι όπου σταδιακά ανέβασε τον ρυθμό του στο β' μέρος

Εκτός του Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στον Ηρακλή, με προβλήματα μικροτραυματισμών αποχώρησαν από το Καυταντζόγλειο οι Αντώνης Πετρόπουλος και Γιόσου Σαριέργκι. Ο Έλληνας φορ έχει πρόβλημα στην περόνη του δεξιού του ποδιού, ενώ ο Ισπανός αμυντικός ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου και με δεδομένο ότι το ματς είχε κριθεί, ζήτησε αλλαγή προς το τέλος του αγώνα για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Η κατάσταση και των τριών παικτών θα εξακριβωθεί ύστερα από εξετάσεις.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ


by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...