Saturday, April 2, 2011

ΟΥΣΤ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ...





Όλοι μιλούν τις τελευταίες μέρες για το θαύμα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού απέναντι στη Barcelona..

Όλοι μιλούν τις τελευταίες μέρες για το θαύμα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού απέναντι στη Barcelona και πως πρόκειται για απρόβλεπτη εξέλιξη και διάφορες άλλες τέτοιες μαλακίες,συγνώμη ανοησίες.

Έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι κύριοι πως όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ μιλάμε για τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία?Δεν λέω δύσκολη η πρόκριση απέναντι στη περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά πολύ μικρότερη σε μέγεθος ομάδα από τον Παναθηναϊκό μας.

Και όλα αυτά καλά να τα λέμε μεταξύ μας,αλλά όχι και άνθρωποι που το επάγγελμα τους είναι η δημοσιογραφία και θα έπρεπε να ξέρουν πολύ καλύτερα το μέγεθος του Ομπράντοβιτς και πολύ περισσότερο τις δυνατότητες της ομάδας.Ανοίγω το ραδιόφωνο να ακούσω αθλητικά και το κλείνω αμέσως από τα νεύρα μου γιατί κάποιοι τυχάρπαστοι σχολιάζουν και συγχρόνως εκθέτουν τους εαυτούς του μιλώντας για απρόσμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού,για θαύμα και ότι πριν την έναρξη της σειράς είχαν όλοι ξεγραμμένοι την ομάδα μας.

Παραιτηθείτε κύριοι και πηγαίνετε σπίτια σας να παίξετε scrable  άμα δεν είστε ικανοί να κάνετε σωστά τη δουλειά σας,και ξαναλέω δεν αμφισβητώ τη δυσκολία της πρόκρισης αλλά πρέπει να γίνει πλέον σε όλους σας κατανοητό ότι όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ είναι σαν να μιλάμε για την Barcelona του ποδοσφαίρου,είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Γεια σας.


by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...