Thursday, April 7, 2011

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...


Πριν από κάποιους μήνες μας ήρθε η ιδέα...

Πριν από κάποιους μήνες μας ήρθε η ιδέα,εμένα και του καλού μου φίλου,να ξεκινήσουμε αυτά που συζητάμε μεταξύ μας να τα αποτυπώσουμε σε μια οθόνη ενός υπολογιστή,χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο έτσι απλά για την πάρτη μας.Με το πέρασμα του χρόνου και βέβαια την ανυπολόγιστη βοήθεια του αρχισυντάκτη αυτού του blog ( αν δεν ήταν αυτός θα είχε κλείσει )  είδαμε ότι ο τρόπος σκέψης μας και τα πιστεύω μας βρίσκουν πολλούς υποστηρικτές και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό.Έτσι λοιπόν θα θέλαμε να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή παρέα που θα μπορεί να εκφράζεται μέσω αυτού του blog χωρίς να αποκλείονται ποτέ οι διαφορετικές απόψεις και να δημοσιεύονται βέβαια πάντα με διακριτικότητα.

Στην ενότητα λοιπόν comments μπορείτε να μας γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι,ότι σας απασχολεί,ότι σας τσατίζει,ότι σας ξενερώνει άλλα και ότι σας ευχαριστεί χωρίς απαραίτητα να αφορά τον τομέα των αθλητικών μόνο,ότι γουστάρετε και εμείς θα τα δημοσιεύουμε με το ψευδώνυμό σας.Έτσι θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ αγνό κώδικα επικοινωνίας χωρίς αυτός να δέχεται λογοκρισία από κανένα πούστη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας όλους αυτούς τους μήνες και να ξέρετε ότι πετυχαίνουμε μόνο ενωμένοι(σύνθημα από κασκόλ του Παναθηναϊκού του πατέρα μου πριν 30 χρόνια.

by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...