Monday, February 28, 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Τέσσερα άτομα θα παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό της ΕΡΤ σχετικά με τις παραλείψεις που παρατηρήθηκαν στην τηλεοπτική κάλυψη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, μετά την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που παρήγγειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ. Πρόκειται για τους: 1) σκηνοθέτη της αναμέτρησης, 2)τον αρμόδιο διευθυντή παραγωγής, 3)τον υπεύθυνο κάμεραμαν και το 4)συντονιστή δημοσιογράφο.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ... "Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ"


Μετά την μεταμέλεια του Βαγγελάκη, πριν λίγες ημέρες και την δημόσια συγνώμη... του βγηκε πάλι ο "οπαδικός" του, όπως τον αποκαλεί, εαυτός.

Sunday, February 27, 2011

«Μπορεί να πάει στο CAS»

Ο κ. Παντελής Δέδες που είναι ο μοναδικός Έλληνας που είναι μέλος του CAS ρωτήθηκε απο το soccerplus.gr για τις νομικές κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός αν δεν μείνει ικανοποιημένος από τις αποφάσεις τις αθλητικής δικαιοσύνης (Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ) που αφορούν τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Λευκαρίτης: "ΝΤΡΟΠΗ"



Ο αντιπρόεδρος της UEFΑ Μ. Λευκαρίτης παραχώρησε συνέντευξη στο Εθνοσπόρ και δήλωσε ότι αισθάνεται ντροπή για όσα συνέβησαν στο Γ.Καραισκάκης. Χαρακτήρισε σοβαρό άνθρωπο και αθλητή τον Σισέ, επέρριψε ευθύνες στην Αστυνομία και προανήγγειλε την παρέμβαση της UEFΑ στο "μαύρο" όπως χαρακτήρισε Ελληνικό πρωτάθλημα.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... "ΓΗΠΕΔΙΚΟ"


Περίπου 2.000 άτομα με μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησαν χθες για το γήπεδο διαδηλωνοντας παράλληλα κατά του Μαρινάκη, της δυσοδίας του ποδοσφαίρου κλπ. χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Saturday, February 26, 2011

ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ...





ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ


Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ τελειώνει τους διαιτητές του ντέρμπι και τον παρατηρητή έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Λαϊκή απαίτηση να διαγραφούν από τους πίνακες όπως έχει συμβεί σε παρόμοιες περιπτώσεις.


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ


Βροντερό παρών θα δώσει ο κόσμος της ομάδα σήμερα στο ΟΑΚΑ με σκοπό να επευφημήσει τους πραγματικούς νικητές στο ματς του Γ.Καραισκάκη το περασμένο Σάββατο. Κάλεσμα της ΠΑΕ σε όλους τους μετόχους να δώσουν και αυτοί το παρόν.

Friday, February 25, 2011

ΒΑΡΑΤΕ. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ


Δείτε το παρακάτω βίντεο με στιγμές από το μεγαλύτερο νταβαντζιλίκι

H ΜΠΟΧΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ


Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη με 8 ψήφους κατά και τρεις υπέρ!

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΖΙΜΠΡΙΛ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνάντησε το πρωί  τον δικηγόρο του, Δημήτρη Βερβεσό, και του έδωσε εντολή να κινηθεί νομικά εναντίον του Β. Μαρινάκη για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή, σε βάρος του ιδίου, της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του.

Thursday, February 24, 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  23ης Αγωνιστικής.
Αναλυτικά:

ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΛΕΤΟ


Σε πέντε ημέρες θα μπεί σε κανονικους ρυθμούς προπόνησης ο Σ. Λέτο μετά τον τραυματισμό του. Διαβάστε την ανακοίνωση του ιατρικού επιτελείου.

"ΝΤΟΥ" ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ


Μπορεί να έχουμε βαρεθεί και εμείς και εσείς με την όλη ιστορία του αίσχους του Καραισκάκη, αλλά όταν βγαίνουν κάποιες ειδήσεις τόσο προκλητικές δεν μπορείς να μην σχολιάσεις.

Wednesday, February 23, 2011

HΤΤΑ ΣΟΚ


Παναθηναϊκός-Λιέτουβος Ρίτας 67-68.Ήττα σοκ για την ομάδα μπάσκετ που πρέπει να νικήσει στην τελευταία αγωνιστική μέσα στη Μάλαγα για να πάρει την πρόκριση.

ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ


Ρεντίκολο έχουμε γίνει σαν χώρα χάρη σε κάποιους που μας γυρίζουν 100 χρόνια πίσω.

Tuesday, February 22, 2011

Ανακοίνωση ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα:

ΔΙΩΞΗ ΜΕ ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ TΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ


Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας  Εμμανουήλ Αντωνάκης άσκησε δίωξη εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, του γενικού αρχηγού της ομάδας, Τάσου Μητρόπουλου αλλά και της κόκκινης ΠΑΕ, με αφορμή τα επεισόδια στο ντέρμπι το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά :

Monday, February 21, 2011

ΑΣΥΝΔΕΤΟ ΠΑΖΛ...





ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ



Να τελειώσουν εδώ και τώρα τον μεγαλομπράβο του Πειραιά είναι διατεθειμένοι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ. Τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. σήμερα το απόγευμα και οι αποφάσεις που πάρθηκαν:


ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Sunday, February 20, 2011

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ


Σε εξέλιξη βρίσκεται η ειρηνική πορεία έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τον  Τύπο αυτη τη στιγμή είναι περίπου 1000 αδέρφια με τις αστυνομικές δυνάμεις να φρουρουν το κτίριο. Μονο εμεις βλέπουμε τη σαπίλα;

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ...

Επιστολή εξέδωσε η ΠΑΕ του πειραιά: Δεν προκειται να την αναδημοσιευσω γιατί θα σπαταλήσω τον χρόνο σας διαβάζοντας μπούρδες. Θα επισημάνουμε και θα απαντήσουμε στα κυρίως του κειμένου τους για να καταλάβετε λίγο για τι ανθρώπους μιλάμε...

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;


Τη στιγμή που σφάζουν την ομάδα, τη στιγμή που γίνεται η μεγαλύτερη κλοπή του αιώνα, τη στιγμή που την ομάδα βομβαρδίζουν ακόμα και κρατικά μέσα, τη στιγμή που σε ΓΑ#&*ΝΕ ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ.

Tuesday, February 15, 2011

ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ Ο "ΜΠΟΥΜ", ΑΠΩΝ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ


Απών εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι απο το ντέρμπι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Saturday, February 12, 2011

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;


Νέα καμώματα του Μαρινάκη που γυρίζουν τις μνήμες όλων στην... πριν παιχτεί ποδόσφαιρο εποχή.

Sunday, February 6, 2011

ΟΡΘΙΟΙ


Πέρασε και απο τη τούμπα νικηφόρα ο Παναθηναικός με 0-1 και σκόρερ τον Σ. Νίνη στο 10' με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή. Είπαμε οτι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς..και αυτό έγινε.
Τι και αν δεν είχαμε τον Σισε, τι και αν έλειπαν και οι Μπουμσόνγκ-Βύντρα, τι και άν μείναμε με δέκα παίχτες(2η κίτρινη στον Σπυρόπουλο), τι και αν παίζαμε χωρίς φορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όταν η ομάδα μασάει σίδερα νικάει τους πάντες.
Εφόσον μπήκε ο Καραγκουνης να δώσει ανάσες και κράτησε μπάλα στο κέντρο, πήρε 4-5 φάουλ και ο Λέτο στο 76’ να παίρνει την αποβολή του Κοντρέρας, παραλίγο να έχουμε και το 2-0 λίγο αργότερα με τον Κατσουράνη να χάνει μοναδική ευκαιρία.
Ίσως αν έβγαινε και ο Ράμπο της Θεσσαλονίκης (που σε μια φάση με 2 εσκεμένα φάουλ που δεν πλησιάζει καν τη μπάλα) και δεν του χαριζόταν ο Τριτσώνης με κιτρινούλα θα ειχαμε και σκόρ. Μιλάμε για παράπτωμα όμοιο με του Μαρινου στο α' ημιχρονο κύριε Τριτσώνη...

Δεν μασάμε, προχωράμε...


 ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ

by anima verd team

Thursday, February 3, 2011

EKTOΣ ΜΕ ΟΡΓΙΑ.., ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !


Καλησπέρα,
Αυτό που είδαμε όλοι χθες ήταν μια ομάδα με πράσινα να πετάει φλόγες (και ας ήταν ντεφορμέ 2-3) μια ομάδα με κιτρινόμαυρα να μην ξέρει από που της έρχονται και έναν διαιτητή, νέο, να κάνει ότι μπορεί..

Πραγματικά, για 97+ λεπτά ήταν μια πρόκριση βγαλμένη από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού, βγαλμένη απο την καρδία της ομάδας και την ιστορίας της.
Όπως είπαμε και προχθές, ο Παναθηναϊκός δεν γινόταν να μη σηκώσει κεφάλι. Χάρισε βέβαια δυο γκόλ από την απειρία του Καρνέζη αλλα έβαλε άλλα 3 που δεν μας έχει συνηθίσει έως τώρα. Τα δύο καρμπόν με βασικό συστατικό ....Φερέιρα. Τα στημένα.

Από εκεί και πέρα ο διαιτητής για μια καθυστέρηση εκτέλεσης πλαγίου άουτ απέβαλε (ύμαρτον) τον Λουκά  ενώ παρεπιπτόντος νωρίτερα ο Χιμένεθ πήγε στον επόπτη τον έσπρωξε και δεν του έγινε ούτε παρατήρηση....!!!!!!... και κράτησε όσες καθυστερήσεις χρειαζόντουσαν για να "σωθεί" η Αεκ. Δεν θέλω να κατακρίνω τον Καρνέζη καθώς είναι ηλικιακά άπειρος και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στην πίεση του αγώνα. Μην ξεχνάμε τα τελευταία 25 λεπτά έγερνε το γήπεδο, δεδομένου ότι έπαιζε με θλάση σε όλη την διάρκεια των καθυστερήσεων. Και κάπου μισό λεπτό μετά και τα 7ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ σε ένα γέμισμα έχασε τον προσανατολισμό του με το τέρμα και.......
Όσο για τα επιπλέον λεπτά καθυστερήσεων..Τι να πούμε; Θα σπάσουμε το κεφάλι μας πάλι με τις μα@#$κίες. Υπάρχουν σχετικά links στο youtube για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Σημειώστε ότι δεν εγινε ούτε το προφανές. Δεν σφύριξε καν την λήξη του αγώνα ο καημένος...
"Πρωτοφανές" δήλωσε για το περιστατικό ο ξενος,ακόμα, Φερέιρα, τί έχεις Γιάννη; τι είχα πάντα θα πω εγώ ο "ντόπιος".
Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από το ματς είναι τον τσαμπουκά που έδειξε το τριφύλλι και πως δείξαμε πως είμαστε ακόμα ζωντανοί. Στεναχώρησε πολλούς η απόδοση της Πανάθας χθες και άρχισαν τα δικά τους κάποιοι. Θα μας βρουν μπροστά τους και γρήγορα...

by anima verd team

Tuesday, February 1, 2011

ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ


Να μην τριτώσει το κακό απέναντι στην αεκ θέλουμε όλοι αύριο. Μια ήττα δηλαδή θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και ο καθρέφτης όλων όσων συνέβησαν φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.
Εδώ μπαίνει ο εγωισμός των πράσινων παιχτών, που έχουν μάθει να γυρνάνε τα πάντα κόντρα σε θεούς, δαίμονες, διαιτητές παράγοντες, παράγκες κλπ. Έτσι μας έμαθε η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στα χρόνια της ιστορίας. Έτσι θα παλέψει και αύριο... ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.
Αν η ομάδα δείξει πάθος, δύναμη καρδιά παίζει και με δέκα...
Τα λέμε αύριο με καλά νέα...

by anima verd team

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...