Wednesday, December 15, 2010

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ...ΑΓΥΡΙΣΤΟΙ ;



  
Ορατή είναι η επιστροφή του Αντρέας Ίβανσιτς στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που η Μάιντς δεν έχει πληρώσει το ποσό που οφείλει στο «τριφύλλι» για την αγορά του αυστριακού αριστεροπόδαρου χαφ. Τι γίνεται με Μάτος και Κλέιτον.

Το συμφωνητικό που είχαν υπογράψει Μάιντς και Παναθηναϊκός προέβλεπε την καταβολή 200.000 ευρώ ως τις 31 Δεκεμβρίου από την πλευρά της γερμανικής ομάδας, έτσι ώστε να γίνει οριστικά δικός της παίκτης ο Αντρέας Ίβανσιτς, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα και έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο «Μότσαρτ» να επιστρέψει στην Ελλάδα και τους «πράσινους». Αν οι Γερμανοί δεν πληρώσουν τα χρήματα, τότε ο Ίβανσιτς θα μείνει εκεί μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί και πάλι στον Παναθηναϊκό.

Φέτος ο Αντρέας Ίβανσιτς έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Μάιντς κάτι που τον έχει κάνει να σκέφτεται την καριέρα του μακριά από το γερμανικό σύλλογο. Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί θα έπρεπε να έχουν καταβάλει τα χρήματα, ειδικά μετά την εξαιρετική πρώτη σεζόν του Ίβανσιτς στην Bundesliga, για να τελειώσει το θέμα. Από τη στιγμή ωστόσο που η Μάιντς ως και την παρούσα φάση δεν κάνει κίνηση για να πληρώσει και να «κλείσει» την υπόθεση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την επανεμφάνιση του «Ιβ» με την πράσινη φανέλα.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν δύο ακόμα περιπτώσεις παικτών που έχουν δοθεί δανεικοί και είναι πιθανό να πάρουν ευκαιρία. Ο λόγος για τους Μαρσέλο Μάτος και Σίλβα Κλέιτον που είναι πολύ πιθανό να πάρουν εκ νέου μια ευκαιρία. Ο Μάτος έχει τραυματιστεί και στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα επιστρέψει για να δουν αν μπορούν να τον υπολογίζουν ως αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σϊλβα το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι και δύσκολα θα ανανεωθεί.

Όσο για τον Κλέιτον, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να επιστρέψει ακόμα και τον Ιανουάριο, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Αν και ο Βραζιλιάνος έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι δε χρειάζονται παίκτη στη θέση του και ο άλλοτε μέσος της Λάρισας θα πρέπει να κάνει υπομονή ως το καλοκαίρι.

πηγή: SPORTACTION


by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...