Monday, December 20, 2010

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...

    Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Νικόλα και κυρ Αντρέα.Τελικά έχετε δίκιο δεν μπορείτε πλέον να είστε στον Παναθηναϊκό,δεν αντέχετε,δεν έχετε τα ... άντερα για να μην πω τίποτα άλλο.Όταν ο Παναθηναϊκός ήταν μια κερδοφόρα επιχείρηση,την περυσινή χρονιά,γίνατε όλοι ξαφνικά Παναθηναϊκάρες,αλλά πως γίνεται να μην σας έχω δει πριν από τα δύο τελευταία χρόνια ούτε μία φορά στο γήπεδο πραγματικά μου κάνει εντύπωση,και ο αρχισυντάκτης του blog ξέρει πως η παρουσία μου στα γήπεδα ήταν κάτι παραπάνω από συχνή.
    Στο κάτω κάτω της γραφής ο κόσμος αυτά τα δύο χρόνια ήταν πολύ γεναιοδωρός μαζί σας,σας στήριξε,και ηθικά και υλικά γεμίζοντας το ΟΑΚΑ κάθε αγωνιστική, και αν θυμάμαι καλά όλο του μένος ήταν εναντίον των ποδοσφαιριστών και όχι εναντίον σας.Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το παραπονό σας και τις δήθεν δικαιολογίες για άσχημες καταστάσεις στον Παναθηναϊκό.ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΣ!!!Αυτή είναι η δουλειά σας και για αυτό πληρώνεστε.
   Το μόνο που έχετε πετύχει αυτή τη στιγμή είναι να έχετε κάνει το Μαρινάκη να γελάει όχι με εσάς με τον Παναθηναϊκό,γιατί πνίξανε άλλο ένα πεναλτάκι αυτή την αγωνιστική, που αυτό και αν έβγαζε μάτια και όλοι τουμπεκι βέβαια,αλλά καλά σας κάνουν,όπως σας έκανε τόσα χρόνια ο θείος Κόκκαλης και αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο.
   Για να τελείωνει το θέμα και να μην ξανασχοληθούμε μαζί σας γιατί δεν αξίζει,εσεί θα μας κάνετε να αγαπήσουμε τον Τζίγκερ στο τέλος...ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...