Monday, December 20, 2010

Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

...κύριε Νικόλα και δεν εγκαταλείπουν το πλοίο πρώτοι όταν πάει για φουντάρισμα,κάθονται και κάνουν ότι μπορούν για να το σώσουν και αν δεν μπορούν φεύγουν τελευταίοι ( τέλος της χρονιάς ).Γι αυτό λοιπόν αν δεν μπορείς ούτε και εσύ ούτε και ο κύριος Βγενόπουλος αντε μαμηθείτε και εσείς και αφήστε μας ήσυχους.
   Αλλά από όλα αυτά η μεγαλύτερη αλήθεια κύριε Νικόλα είναι το πανό της θύρας 13 που έγραφε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 25% το εισητήριο στα 25€ και παρόλα αυτά σας στηρίζουμε ενώ εσείς καλοπληρωμένα ρεμάλια ούτε που ιδρώνετε!
   Γι αυτό στο δρόμο που κυκλοφορείτε τέτοιες εποχές να προσέχετε πολύ γιατί η αγανάκτηση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη με όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν που δεν θέλουν και πολύ για  να σας στείλουν στο νοσοκομείο.
   Αν θέλετε και τη δική μου γνώμη ξεχάστε και τη φετινή χρονιά και πάμε για του χρόνου,και αν.Είναι τόσο μεγάλο το χάλι που δεν γίνεται να διορθωθεί ούε σε έναν , ούτε σε δύο , ούτε σε πέντε μήνες ( κάτι που εκμυστηρεύτηκε και ο Έμπεν , ο γυμναστής της ομάδας , στον ίδιο τον Νικόλα όταν πρωτοήρθε στον Παναθηναϊκό.Ο κύριος Νιόπλιας και κατ' επέκταση οι Βαρδινογιάννης , Πατέρας , παταΦρέιτας και οι υπόλοιποι της συμμορίας με τις επιλογές του καταστρέψαν τον Παναθηναϊκό.Να φανταστείτε τι γινόταν στην ομάδα δείτε το παρακάτω link από τη gazzetta και θα καταλάβετε πολλά.Δεν αντέχω άλλους άσχετους στον Παναθηναϊκόοοοοοοοοοoooo!!!

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/123590-Το-απόλυτο-σκάνδαλο

by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...