Wednesday, December 8, 2010

AΘΩΑ Η ΜΕTROSPORT, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ο ΜΑΖΑΡΑΚΟΣ


Δικαιώθηκε η εφημερίδα metrosport στη διαμάχη της με τον τότε διαιτητή Η. Μαζαράκο. Η γνωστή σε όλους υπόθεση, έκανε 2.5 περίπου χρόνια να διαλευκανθεί από τα αρμόδια δικαστήρια καθώς εκκρεμούσε η μήνυση που είχε υποβάλει ο πρώην διαιτητής στην εφημερίδα για φωτομοντάζ, συκοφαντική δυσφήμηση κλπ κλπ με αφορμή την τότε δημοσίευση  της φωτογραφίας  με τον Μαζαράκο στα κόκκινα  . Ο ίδιος παραδέχτηκε χθες εν όποιων του δικαστηρίου οτι όχι μόνο ήταν όντως ο ίδιος στην φωτογραφία με τα ερυθρόλευκα αλλά και ότι το πέναλτι που σφύριξε υπέρ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη στο Καραΐσκάκη ήταν μουσαντένιο. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν ήταν πέναλτι, έκανα λάθος» και ο δικαστής του απάντησε: «Εφόσον είσαι φίλος του ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».

Από εκεί και πέρα η κωλοτούμπα πάει σύννεφο. Ο δικηγόρος του Ηλία Μαζαράκου με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως ο πελάτης του δεν παραδέχτηκε πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που είχε καταλογίσει υπέρ του Ολυμπιακού. 

Στην τελική δεν μάθαμε κάτι που δεν ξέραμε. Το πώς έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο ολυμπιακός του Κόκκαλη το ξέρουν και οι πέτρες... Πάμε για άλλα.... 
by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...