Sunday, January 16, 2011

ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΦΛΟΓΕΣ


Παρά την διπλή ψυχρολουσία, ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο και έσπασε μια κατάρα 2 ετών απέναντι στους "αργοναύτες".
Στο 3ο λεπτό ο Αμντούν πάγωσε το παγωμένο ούτως ή άλλως ΟΑΚΑ εκμεταλλευόμενος το δώρο του Σαριέγκι. Η ομάδα δεν κόλωσε και έβαλε μπροστά τις μηχανές και κάτω την μπάλα και ο Κατσουράνης με ένα πανέμορφο τσίμπημα της μπάλας μετα απο κεφαλιά-ασίστ του Σισσέ, έγραψε το 1-1 στο 12' και στο 31'έδωσε πάρε-βάλε μπαλιά στον Τζιμπρίλ, που με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-1 και έβαλε τον Παναθηναϊκό καβάλα..
Οι καβαλιώτες  φέρνουν και πάλι το ματς στα ίσια με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αμπντούν στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά με την επανάληψη το Γαλλικό "κανόνι" με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και μία κούρσα "ιπποδρόμου" με ασσίστ στον Λάζαρο έφερε το τελικό σκόρ 4-2.
MVP:Τι άλλο να κάνει αγωνιστικά; 2γκολ και 2 ασίστ για τον Τζιμπρίλ,τον προτείνουμε και για πρόεδρο του ΔΣ, καταπληκτικός και ο Κατσουράνης που με τον Φερέιρα βρίσκει ξανά ταυτότητα στο γήπεδο. Μοιράζονται τον τίτλο....
Γκαρσία, Σιμάο και Γκοβού σε κάκιστη βραδιά, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

"Ντου" από Καπετάνιο στα μπουθ για το "δεν ήταν πέναλτι" του σπίκερ της συνδρομητηκης τηλ. NOVA.


ΠΑΟ:Προπονητης: Φερέιρα Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης (76’ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Γκαρσία (61' Χριστοδουλόπουλος), Γκοβού (61' Μαρίνος), Σισέ.

ΚΑΒΑΛΑ: Προπονητης Κάσπερτσακ Βαγιέχο (71' Κατεργιαννάκης), Περτζέλ, Περεϊρίνια, Βουτσίτσεβιτς (67' Γιάννου), Ντικρόκ, Πετκάκης, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ονουάτσι (80' Ναζλίδης), Θεοδωρέλλης, Αμπντούν.


by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...