Monday, January 24, 2011

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΩΝΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ

Καλησπέρα σε όλους, 
Επειδή έχει καταντήσει βαρετό να γράφω για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, τα οποία είναι συνεχή και επαναλαμβανόμενα και επειδή κουράστηκα να ψάχνω λέξεις να αναδιατυπώσω ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που τα βλέπει και τυφλός....
Τα διοικητικά προβλήματα είναι γνωστά. Η ομάδα δεν έχει παρών και μέλλον με την παρούσα κατάσταση και οι κύριοι μέτοχοι, μικροί και μεγάλοι, κρύβονται ο ένας πίσω απο τον άλλο.
Για τα χθεσινά τωρα, ευτυχώς θυσιάστηκε ο καημένος ο Κάκκος και έστρεψε τα βλέμματα του Τύπου αλλού. Ας κάτσει όμως κάποιος να δεί τι γίνεται και στην ουρά των παιχνιδιών του οσφπ φέτος που βρωμάνε και ζέχνουν.
Και ας λέει ο κάθε δημοσιογράφος, κόκκινος και μή, ότι δεν χάθηκε το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας.
Κανένας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν θέλει η ομάδα του να παίρνει, εκ του αποτελέσματος, έτσι τα παιχνίδια. Και δεν μπορώ να διαβάζω ότι "γενικά σφυρίξαν καλλά τον ΠΑΟ φέτος." ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΣ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ 3, ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ;;;; ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ;;;;  ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...