Sunday, February 6, 2011

ΟΡΘΙΟΙ


Πέρασε και απο τη τούμπα νικηφόρα ο Παναθηναικός με 0-1 και σκόρερ τον Σ. Νίνη στο 10' με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή. Είπαμε οτι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς..και αυτό έγινε.
Τι και αν δεν είχαμε τον Σισε, τι και αν έλειπαν και οι Μπουμσόνγκ-Βύντρα, τι και άν μείναμε με δέκα παίχτες(2η κίτρινη στον Σπυρόπουλο), τι και αν παίζαμε χωρίς φορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όταν η ομάδα μασάει σίδερα νικάει τους πάντες.
Εφόσον μπήκε ο Καραγκουνης να δώσει ανάσες και κράτησε μπάλα στο κέντρο, πήρε 4-5 φάουλ και ο Λέτο στο 76’ να παίρνει την αποβολή του Κοντρέρας, παραλίγο να έχουμε και το 2-0 λίγο αργότερα με τον Κατσουράνη να χάνει μοναδική ευκαιρία.
Ίσως αν έβγαινε και ο Ράμπο της Θεσσαλονίκης (που σε μια φάση με 2 εσκεμένα φάουλ που δεν πλησιάζει καν τη μπάλα) και δεν του χαριζόταν ο Τριτσώνης με κιτρινούλα θα ειχαμε και σκόρ. Μιλάμε για παράπτωμα όμοιο με του Μαρινου στο α' ημιχρονο κύριε Τριτσώνη...

Δεν μασάμε, προχωράμε...


 ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ

by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...