Thursday, February 24, 2011

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ


Μπορεί να έχουμε βαρεθεί και εμείς και εσείς με την όλη ιστορία του αίσχους του Καραισκάκη, αλλά όταν βγαίνουν κάποιες ειδήσεις τόσο προκλητικές δεν μπορείς να μην σχολιάσεις.

Σύμφωνα λοιπον με το νομικό τμήμα της Παε Ολυμπιακός, οι παίχτες του Παναθηναϊκού, με λίγα λόγια, άρχισαν να χτυπάνε τους "φιλάθλους". Όλα αυτά σε ένα κατατοπιστικότατο βίντεο διάρκειας 20'' που κατέθεσε στον αθλητικό δικαστή ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βούλτσης.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επίσης επέρριψε ευθύνες και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα λέγοντας πως η δίωξή του έχει βασιστεί σε δημοσιεύματα αντιολυμπιακών εφημερίδων κι έκαναν λόγο για παραποίηση γεγονότων.
ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ
Να πούμε για άλλη μια φορά πως υπάρχουν 100πλάσιας διάρκειας βίντεο (και απο κρατικα ΜΜΕ!!!) που μπορεί κανεις να δεί απο την αρχή τα γεγονότα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με λίγα λόγια, χλευάζει την νοημοσύνη του του φίλαθλου κοινού αλλά και τη δικαιοσύνη.
Με άλλα λόγια ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...