Sunday, February 20, 2011

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ...

Επιστολή εξέδωσε η ΠΑΕ του πειραιά: Δεν προκειται να την αναδημοσιευσω γιατί θα σπαταλήσω τον χρόνο σας διαβάζοντας μπούρδες. Θα επισημάνουμε και θα απαντήσουμε στα κυρίως του κειμένου τους για να καταλάβετε λίγο για τι ανθρώπους μιλάμε...



Λοιπόν:
1ον ΠΑΕ Ολυμπιακος: ...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι υπάρχει διαιτητικό λάθος στην ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Κατσουράνης.
Να συζητήσετε το ακυρωθέν γκολ του Κατσουράνη, το γκολ-οφσάιντ στο 90', το πέναλτυ που δεν δόθηκε, τις μπουνιές που εισέπραξε η αποστολή του Παναθηναικού, και τις βρισιές σας κύριε Μαρινάκη  κατά του Τζόρβα  και άλλων μελών του πράσινου team στο τέλος του αγώνα

2oν ΠΑΕ Ολυμπιακος:Θα θέλαμε να επισημάνουμε σε όσους κάνουν επιλεκτική κριτική, ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται σε 30 αγωνιστικές. Τους προκαλούμε να κάνουν την αντίστοιχη κριτική σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η αντικειμενικά καλύτερη ομάδα σήμερα στην Ελλάδα, να την συγκρίνουν με τις αντίστοιχες διαιτησίες στους αγώνες του Παναθηναϊκού και να μας πουν σε τι συμπέρασμα καταλήγουν, σχετικά με το αν η μεταξύ μας διαφορά των δέκα βαθμών, είναι μικρή η μεγάλη.
Αν και θα ήθελα να τα ξαναγράψω θα σας παραπέμψω ΕΔΩ . Υπάρχουν τα εγκλήματά σας έως και 24-1-2011 (by leoforos.gr). Βγείτε και πέιτε τα δικά μας αν τολμάτε.

3oν ΠΑΕ Ολυμπιακος:Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Πρόεδρός του, από το μήνα Σεπτέμβριο δίνουν μια μεγάλη και διαρκή μάχη ενάντια στη βία. 
Το να βρίζετε παίχτες αντιπάλων ομάδων επανειλημμένα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να το δείξετε. Εκτός και αν είσαι ο αδερφός του Τάκη.
4ον ΠΑΕ Ολυμπιακος: Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οργάνωσε τον χθεσινό αγώνα με στόχο να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι μέσα σε καλό ποδοσφαιρικό κλίμα.
Όλοι το είδαν αυτό το κλίμα. Μιλάει για σας όλος ο ξένος Τύπος σήμερα.  

-ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ-

by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...