Sunday, July 8, 2012

ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ...ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ !

Και ναι είναι γεγονός,επιστρέφουμε μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής,αηδιασμένοι από τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη δεύτερη ¨αγκρέμιστη¨ παράγκα των απόγονων του αμερικάνικου στόλου και της Τρούμπας.


Να μου πεις αλλάξαν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επιστρέψαμε,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,απλά η διάθεσή μας.

Ξεκινάμε λοιπόν μία μέρα πριν ο Παναθηναϊκός αναχωρήσει για το Σάλτσμπουργκ όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ψυχολογία όλων μας πιστεύω αυτή τη χρονιά είναι διαφορετική και επιτέλους φαίνεται να γίνεται πλέον σοβαρή δουλειά με σχέδιο.Ο κος Αλαφούζος όταν δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τελειώσει με τις μεταγραφές μέχρι τις 20 Ιουλίου πολλοί τον αμφισβήτησαν και φυσιολογικά με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας,αλλά να που βγαίνει αληθινός και ο σχεδιασμός της ομάδας έχει σχεδόν τελειώσει χωρίς να μένουν εκκρεμότητες και πάει πλήρης για προετοιμασία.

Αυτά για σήμερα, θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά και αναμένουμε από εσάς ιδέες,προτάσεις,σχόλια,απόψεις είτε θετικές ή αρνητικές,και θεωρήστε το blog μας και σαν δικό σας χώρο έκφρασης και όχι απαραίτητα αθλητικής αλλά και οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί.Με το κράξιμο ξεδίνεις. ΚΡΑΧΤΕ ΤΟΥΣ !!!

by anima verd team

1 comment:

Anonymous said...

Kali sinexeia na doume ti 8a doume fetos

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...