Wednesday, July 18, 2012

"ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"



Στον κόσμο του ανήκει πλέον ο Παναθηναικός!

Κάτι το οποίο φαινόταν μακρινό όνειρο, μέσα σε όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, έγινε πραγματικότητα. Οι υπογραφές για τη μεταβίβαση των μετοχών έπεσαν λίγο μετά τις 12.00μμ , και έτσι το 54,7% της οικογένειας Βαρδινογιάννη μεταβιβάστηκε στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και πλέον ένας καινούργιος δρόμος, δύσκολος αλλά πολλά υποσχόμενος άνοιξε.

Λίγο αργότερα η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» εξέδωσε της εξής ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός στα χέρια του κόσμου του!
Η αλλαγή σελίδας είναι γεγονός καθώς το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πέρασε στα χέρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Με κάθε επισημότητα, παρουσία και των ΜΜΕ, έπεσαν οι υπογραφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη και η ομάδα πέρασε και τυπικά στα χέρια του Σωματείου, δηλαδή του κόσμου της.Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ευχαριστεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη για όλα όσα πρόσφερε στο σύλλογο και παίρνει πλέον τη σκυτάλη για να τον κάνει ξανά μεγάλο».

Μέλος και ο Ανδρέας Βγενόπουλος. 

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος όπως ανακοινώθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη έγινε και εκείνος μέλος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" δείχνοντας έτσι και έμπρακτα την υποστήριξη του.


Δείτε την στιγμή των υπογραφών ανάμεσα στον Γ. Αλαφούζο και τον πληρεξούσιο δικηγόρο της πλευράς Βαρδινογιάννη.
(Πηγή: sport 24)






by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...