Friday, December 3, 2010

Ελάτε να πολεμήσουμε μαζί! Αναλυτικά τα όσα γράφει στο blog του στο gazzetta.gr o Dgibril:


Ο Τζιμπρίλ Σισέ, μέσω του blog του στο gazzeta.gr, κάλεσε όλο τον κόσμο στο οάκα και έστειλε μύνημα παραμονής του...



Γεια σας και πάλι,
Ξέρω ότι σας έλειψε η αίσθηση της κορυφής που απολαμβάναμε όλη την περσινή σεζόν. Είμαστε λοιπόν και πάλι εδώ και πιστέψτε με, δεν θέλουμε να φύγουμε με τίποτα από αυτή τη θέση. Μετά τα πολύ άσχημα αποτελέσματα που είχαμε στο Champions League, οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά για να δούμε πώς θα επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά πιο δυνατοί στη διοργάνωση.
Ο δρόμος για τον τίτλο όμως είναι μεγάλος και το πρωτάθλημα θα κρίνεται κάθε εβδομάδα. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να έχουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας. Θα υπάρχει βελτίωση στην απόδοση της ομάδας και σταδιακά θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι. Αυτές τις μέρες μαθαίνουμε τον νέο προπονητή κι εκείνος εμάς και είμαι βέβαιος ότι σύντομα στο γήπεδο θα δείτε αυτό που όλοι περιμένετε. Πολύ καλό ποδόσφαιρο και νίκες.
Εκείνο που θα ήθελα είναι να δω, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, το γήπεδο όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τον κόσμο να είναι συνεχώς στο πλάι μας και να μας ενισχύει. Εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου νιώθουμε χιλιάδες ανθρώπους να μας σπρώχνουν όταν σας βλέπω στο γήπεδο να φωνάζετε για τον Παναθηναϊκό μας. Ελάτε λοιπόν το Σάββατο να κρατήσουμε μαζί την ομάδα στη θέση που αξίζει να βρίσκεται. Είναι η ευκαιρία μας να μείνουμε πρώτοι ως το τέλος.
ΥΓ.: Πολλοί φίλοι μού μεταφέρουν όσα κατά καιρούς γράφονται στις εφημερίδες ανά τον κόσμο για μένα και ειλικρινά δεν μπορώ κάθε φορά να μπαίνω στη διαδικασία της απάντησης. Σέβομαι τα ΜΜΕ και τη δουλειά τους, αλλά τώρα έχουμε κι εμείς μια δουλειά. Να πολεμήσουμε για τον τίτλο. Και το ξέρετε ότι θα το κάνουμε ΜΑΖΙ.



by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...