Thursday, December 2, 2010

ΚΛΙΝΑΤΕΕ... ΕΠΙ ΔΕΞΙΑ!

Φανέλα βασικού στους Σίντνεϊ Γκοβού, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Σωτήρη Νίνη αναμένεται να δώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μη έχοντας μείνει ικανοποιημένος από τις λύσεις του στα πλάγια χαφ σκέφτεται να ξεκινήσει τον Γκοβού στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης με τον Γάλλο να είναι έτοιμος για απαντήσεις.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός την προηγούμενη εβδομάδα πήρε συγχωροχάρτι από την διοίκηση του «τριφυλλιού» σχετικά με τα παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει και δείχνει διψασμένος να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να δείξει τι αξίζει. Εκτός όμως από τον Γάλλο στην ενδεκάδα των Πρωταθλητών κόντρα στα «λιοντάρια» αναμένεται να βρεθεί και ο Σωτήρης Νίνης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μετά από διάστημα δύο μηνών απουσίας ετοιμάζεται για την επανεμφάνιση του παίρνοντας την θέση του επιτελικού μέσου πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο 64χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» αναμένεται να δώσει την ευκαιρία και στον Γιούρκα Σεϊταρίδη αφού πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του ενώ παράλληλα διαπιστώνει πως ο Λουκάς Βύντρα είναι αρκετά κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας με την αμυντική τετράδα να αποτελείται, πλην του Σεϊταρίδη, από τους Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλο. Στην μεσαία γραμμή ο Ζιλμπέρτο θα έχει παρτενέρ τον Κατσουράνη (παρότι ο Φερέιρα δοκίμασε στην προπόνηση τον Πλεσί) με τον Γκοβού να είναι στα δεξιά, τον Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά και τον Νίνη πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Όσον αναφορά τις απουσίες εκτός θα είναι οι «νευρικοί», Καραγκούνης και Λέτο, ενώ τιμωρημένος λόγω καρτών είναι ο Λουίς Γκαρσία.



by anima verd team

1 comment:

George said...

συγχωροχαρτι του δωσε. κηδειοχαρτο ποτε??

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...