Sunday, February 27, 2011

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... "ΓΗΠΕΔΙΚΟ"


Περίπου 2.000 άτομα με μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησαν χθες για το γήπεδο διαδηλωνοντας παράλληλα κατά του Μαρινάκη, της δυσοδίας του ποδοσφαίρου κλπ. χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
Το συλλαλητήριο συνεχίστηκε και στο ΟΑΚΑ όπου πριν από την έναρξη του αγώνα 6 φίλοι του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και πήραν το πανό της Σούπερλιγκα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στα του παιχνιδιού τώρα, φάνηκε ξεκάθαρα πως 7 ημέρες ήταν λίγες για να ξεχαστεί απο τους παίχτες μια τέτοια κλοπή. Είδαμε πάρα πολλά λάθη και μεγάλη νευρικότητα στο χορτάρι απο τους παίχτες. Δεν είναι λίγο μετά από κάποια άσχημα παιχνίδια, τραυματισμούς, φυγή της διοίκησης, αλλαγή προπονητή, προβλήματα στα οικονομικά της ομάδας κλπ να έχεις μία ευκαιρία (το ματς με τον ολυμπιακό) να τον ξανανικήσεις και να κυνηγήσεις στα ίσια το πρωτάθλημα, να στο κλέβουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου με τέτοιο τρόπο. Σου κόβουν τα φτερά. Είναι η 3η φορά φέτος που πρέπει η ομάδα να βγει από τις στάχτες που άλλοι της έβαλαν
Φερέιρα " Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με πρεστίζ στην Ευρώπη και πετυχαίνει περισσότερα στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ και όχι στην Ελλάδα."


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΉΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
Μετά από Ξάνθη και Ολ. Βόλου τώρα και ο Ατρόμητος. Πρέπει κάποια στιγμή οι διοικούντες να αρχίσουν να σκέφτονται κάποια πράγματα πιο σοβαρά. Εφόσον το γηπεδικό κατάντησε, ή μάλλον, το κατάντησαν Κυπριακό ζήτημα, πρέπει να σκεφτούν και τον επαναπατρισμό της ομάδας στην λεωφόρο. 

by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...