Monday, February 21, 2011

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ



Να τελειώσουν εδώ και τώρα τον μεγαλομπράβο του Πειραιά είναι διατεθειμένοι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ. Τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. σήμερα το απόγευμα και οι αποφάσεις που πάρθηκαν:



1). "Απαιτούμε τη διαγραφή όχι μόνο των τριών διαιτητών και του 4ου και των παρατηρητή.

2).
Θα σταλεί πλήρης φάκελος στην ΕΠΟ με όλα τα γεγονότα. Όλο το οπτικό υλικό και ότι γραφτεί σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Αυτός ο φάκελος θα σταλθεί στην ΟΥΕΦΑ για να επιληφθούν όλα τα αρμόδια όργανα.

3).
Θα ζητηθεί η σύγκλιση εκτάκτου Δ.Σ στην Σούπερ Λιγκ για να τοποθετηθεί επί των θεμάτων και για να κατατεθεί πρόταση μομφής στο πρόεδρο της.

4).
Σε πολύ μικρό διάστημα θα καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις θεσμικών αλλαγών γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Έχουμε φτάσει όπως έχω ακούσει και από τον Τύπο στο μηδέν. Και αυτό θα γίνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό όπως ανέφερα θα γίνει σε πολύ μικρό διάστημα, σε συνεργασία και άλλων ΠΑΕ, που έχουν δηλώσει σε εμάς την συνεργασία τους και την σκέψη τους σε οποιαδήποτε πρόταση καταθέσουμε.

5).
Σας ενημερώνω και πως μετά από δικές μας ενέργειες δικές μας, αλλά και αυτεπάγγελτα, ήδη έχουν 5 άτομα της ΠΑΕ, για προανάκριση από την αστυνομία, σύμφωνα με την διαδικασία του αθλητικού νόμου. Καθώς κληθήκαμε για κατάθεση από εισαγγελία  Πειραιώς. Άρα το θέμα των ποινικών διαδικασιών έχει ήδη ξεκινήσει.

6).
Όλο το Δ.Σ αλλά και οι παίκτες μας έκαναν έκκληση στον κόσμο να είναι συνολικά παρών στο γήπεδο το Σάββατο. Θέλουμε όλους τους φιλάθλους κοντά μας.  Θέλουμε να συμπαρασταθούν στους παίκτες μας. Είναι πραγματικοί νικητές και αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ανταπεξήλθαν σε τρομερές δυσκολίες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

7).
Κυκλοφόρησε μια ανακοίνωση του κ.Μαρινάκη όσο ήμασταν στο Δ.Σ. Θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση από το Δ.Σ που θα γίνει αργότερα, αλλά δεν θα υπάρξει καμία συνάντηση.

8).
Περιμένουμε τις πράξεις καιν τις αποφάσεις όλων των αρμοδίων οργάνων, καθώς και τις πράξεις και αποφάσεις της Πολιτείας. Αν αυτό δεν γίνει, ο Παναθηναϊκός θα επανεξετάσει την στάση του, ότι αυτό και αν σημαίνει."


Με την ευκαιρία να πούμε ότι αποκλιμάκωση της έντασης σημαίνει οτι το θέμα μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, που το συγκεκριμένο είναι τόσο μεγάλο  που δεν χωράει άλλες αλητείες. Όλοι οι συντάκτες των blog δεν έχουμε δόλο και δεν υποκινούμε τον χουλιγκανισμό και την βια όπως κάποιοι ανέφεραν. Θέλουμε να κρατήσουμε το θέμα στην επιφάνεια γιατί σ' αυτη τη χώρα μάθαμε πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει εν θερμώ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

 by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...