Monday, February 21, 2011

ΑΣΥΝΔΕΤΟ ΠΑΖΛ...





Σας θυμίζουν κάτι οι κύριοι?Όταν τους αντικρύζετε τι μνήμες σας ξυπνούν πλέον?Να σας θυμίσω και κάτι άλλο? ''Ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πανε να γαμηθούνε'' Σπάθας.
Ο κόσμος είναι τόσο αηδιασμένος πλέον με τη συμμορία που ονομάζεται ολυμπιακός που έχει ξεσηκωθεί,ανεξαρτήτως ομάδας.Ίσως τελικά καλύτερα που εξελίχτηκαν έτσι τα πράγματα γιατί τέτοια κατακραυγή κατά του μπουρδέλου που λέγεται ολυμπιακός εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναθυμηθεί.Πρώτη φορά επίσης,και αυτό που ευχαριστιέμαι περισσότερο είναι ότι το παραδέχονται και οι ίδιοι οι ολυμπιακοί,τουλάχιστον οι υγιείς,πως δεν πρόκειται απλώς για διαιτητικά λάθη αλλά για καθαρό δόλο,όπως είπε και ένας φίλος,πραγματικά το χαίρομαι πολύ.
Λοιπόν καταλήγοντας δεν μπορώ να πω πως δεν υπάρχει γενικά βρωμιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά οι απόγονοι του στόλου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αξιοπρέπειας και fair play.
A και ρίχτε πάλι μια ματιά στην κατάταξη της UEFA....

by anima verd team

No comments:

How digitising your fleet can drive your...

Vodafone Business shares how their Fleet Analytics platform helps reduce accidents and fuel costs. Explore more here: #FleetManagement #Flee...